Öneri Led Tv L520

Sponsorlu Bağlantılar

PcCasper

Üye
    Konu Sahibi
Led Tv L520
arkadslar LG led tv alacam android gibi lumiadaki video oyunu led tv ye kabloyla aktarabiliyomuyuz

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadslar LG led tv alacam android gibi lumiadaki video oyunu led tv ye kabloyla aktarabiliyomuyuz
şuan otg desteği yok diye biliyorum ancak "play to" ile vidyolaı resimleri müzikleri ağ üzerinden göstere biliyorsunuz ve aynı şekilde tv kontrol edilebiliyor farklı bir programla

Akhtoher

Akhtoher

Üye
DLNA desteği olan tv aldıktan sonra MoliPlayer işini görür.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
telefondaki oyunun görüntüsünü aktaramazsın ancak. dlna ile resim, müzik ve video sadece.

beats

beats

Üye
Microsoft şu apilerin musluğunu açıp akıtsa süper olacak herkes rahatlayacak bakalım ne zaman

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu dlna ne oluyor ben baglıyorum evdeki tv yi play to ile ancak merak ettim bilgim yok hiç bu konuda

Televizyon ile wifi bağlanıp telefon ile wifi bağlanıp DLNA sayesinde resim müzik ve videoları aktarıp izlemek görevini görüyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Televizyon ile wifi bağlanıp telefon ile wifi bağlanıp DLNA sayesinde resim müzik ve videoları aktarıp izlemek görevini görüyor.
desenize o zaman bilinçsiz bir kullanıcı olarak play to kullanarak yapıyordum zaten bunu şimdi moli playerıda aynı özellik mi geliyor güzelmiş o zaman

beats

beats

Üye
ev içi medya paylaşım ağı oluyor sadece tv değil destekleyen tüm elektronik cihazlar için geçerli
desenize o zaman bilinçsiz bir kullanıcı olarak play to kullanarak yapıyordum zaten bunu şimdi moli playerıda aynı özellik mi geliyor güzelmiş o zaman
nokia olmasa moliplayer için zor bir olay dlna oluşum şirketlerinden biri nokia, pardon microsoft da bu şirketler arasındaymış hasebiyle wp de faydalanıyor :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Moliplayer da şu anda DLNA özelliği aktif.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Moliplayer da şu anda DLNA özelliği aktif.
akşama deniyeyim o zaman ben bir merak ettim şimdi vizyolarda play to yavaşdı full hd kendi çektiklerimde diğerlerinde sorun yoktu bu hızlımıdır acaba ona göre :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
akşama deniyeyim o zaman ben bir merak ettim şimdi vizyolarda play to yavaşdı fu ll hd kendi çektiklerimde diğerlerinde sorun yoktu bu hızlımıdır acaba ona göre :)

Sizi yanıltmayayım deneyin bakalım umarım hızlıdır :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt