zavazingo20
Üye
-
Konu Sahibi
-
aslına bakarsan vesteli tavsiye etmem. lg ve samsung bu pazarda rakiplerine göre bir kaç adım önde. bir kere al, temiz al.
lg 3d 47 lw 5500 kullanıcısıyım, gayette memnunum. saygılar
Selam arkadaşlar gerçekten şu yorumlarınıza gülüyorum ben vestelde çalışan bi kişiyim. Vestel Samsung'unda Lg'ninde panellerini lcd,led lerini üreten bi fabrikadıryani Vestel kötü Samsung iyi diyenlere sesleniyorum bunlar aynı yerden çıkıyor bilginize inanmayan buyursun manisa fabrikasına
Ya arkadaşım türkiyede vestel gibi kötü mal mıvar. 2 vestel televizyon evde yatıyor, buzdolabı vestel içinde normal bölmede buz yapıyor 2 saat zor çıkarıyorum, anneannemin vestel televizyonun kaçkere servise gittiğini ben bilirim. bunların hepsi tesadüfmü?Selam arkadaşlar gerçekten şu yorumlarınıza gülüyorum ben vestelde çalışan bi kişiyim. Vestel Samsung'unda Lg'ninde panellerini lcd,led lerini üreten bi fabrikadıryani Vestel kötü Samsung iyi diyenlere sesleniyorum bunlar aynı yerden çıkıyor bilginize inanmayan buyursun manisa fabrikasına
tamamen katılıyorum. benim de çok ağzım yandı vestelden. bunların hepsi tesadüf değil tabiki.Ya arkadaşım türkiyede vestel gibi kötü mal mıvar. 2 vestel televizyon evde yatıyor, buzdolabı vestel içinde normal bölmede buz yapıyor 2 saat zor çıkarıyorum, anneannemin vestel televizyonun kaçkere servise gittiğini ben bilirim. bunların hepsi tesadüfmü?
Ya arkadaşım türkiyede vestel gibi kötü mal mıvar. 2 vestel televizyon evde yatıyor, buzdolabı vestel içinde normal bölmede buz yapıyor 2 saat zor çıkarıyorum, anneannemin vestel televizyonun kaçkere servise gittiğini ben bilirim. bunların hepsi tesadüfmü?
Selam arkadaşlar gerçekten şu yorumlarınıza gülüyorum ben vestelde çalışan bi kişiyim. Vestel Samsung'unda Lg'ninde panellerini lcd,led lerini üreten bi fabrikadıryani Vestel kötü Samsung iyi diyenlere sesleniyorum bunlar aynı yerden çıkıyor bilginize inanmayan buyursun manisa fabrikasına
sunny yerine, philips alsan daha iyi olabilir. mantık olarakdaha net temiz pürüzsüz bir görüntü için
hocam ben bu modeli çok fazla tavsiye etmiyorum . Cihaz 50 hz aynı zamanda özelliği yok şimdiki cihazlar bakarsak . Ve bakmış olduğun firmada çok pahallı bence . Ben bu fiyata 3 boyutlu ve enaz 100 hz cihaz alırım hemde gözlük hediyeli olur . Yine sen bilirsin ama gerçekten bu cihaza bu kadar para verilmez . onun yerin 42LW4500,42LW5500 ,42LW5400 modellerine bakabilrsin. He dersen ki ben sony den vazgeçemiyorum o zaman Sony 40ex720 modeline bak en azından şu an kullanılan teknolojilerin tümü ondada var . Ama ben 3 boyutlu sony den ziyade LG lerin 3 boyutunu daha başarılı buluyorum . FPR gözlük kullanmalarından dolayı .www.bimeks.com.tr/urun/118475/sony-kdl-40ex520-102-ekran-led-tv.aspx#comments peki bunu tavsiye edermisiniz?
ben 3D tv istemiyorum benim tel sonyde ondan tvde sony olsun istiyorum dlna olayından dolayı 102cmden aşağı olmicak tv şu hz olayıda önemliymiş dediğin gibi 100ün altındakiler alınmaz ve tabiki led tv olacak bide bu nasıl pekiarkadaşlar Lg kendi panelini kendi üretiyor . Vestel den panel aldığı vs yok . Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım !!! ---------- Eklendi @ 10:13:30 ---------- Yazıldı @ 10:04:28 ---------- hocam ben bu modeli çok fazla tavsiye etmiyorum . Cihaz 50 hz aynı zamanda özelliği yok şimdiki cihazlar bakarsak . Ve bakmış olduğun firmada çok pahallı bence . Ben bu fiyata 3 boyutlu ve enaz 100 hz cihaz alırım hemde gözlük hediyeli olur . Yine sen bilirsin ama gerçekten bu cihaza bu kadar para verilmez . onun yerin 42LW4500,42LW5500 ,42LW5400 modellerine bakabilrsin. He dersen ki ben sony den vazgeçemiyorum o zaman Sony 40ex720 modeline bak en azından şu an kullanılan teknolojilerin tümü ondada var . Ama ben 3 boyutlu sony den ziyade LG lerin 3 boyutunu daha başarılı buluyorum . FPR gözlük kullanmalarından dolayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?