Led tv konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.

Sponsorlu Bağlantılar

zavazingo20

Üye
    Konu Sahibi
Led tv konusunda tavsiyeye ihtiyacım var.
Arkadaşlar bu günlerde yeni bir led tv almayı almayı düşünüyorum. Ancak herkes kafasına göre bir şey söylemiş. Fiyat aralığı 750-1250 TL. arasında olan 22" ya da 26" (66 ekran) bir model almayı düşünüyorum. Samsung, Lg piyasaya hakim gibi ancak markası Vestel olan bir modele kafam yattı. Vestel tavsiye eder misiniz? Beğendiğim ürün şu:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
37 LE 5300 Led tv LG den gayet memnunum bildiğim kadarıyla 100hz donanımsal destekleyen tek modeliymiş.:oke:

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim durumun varrsa eğer 32lw4500 öneririm 82 ekran 3d(fpr teknolojili yeni teknoloji yani)yayına derinlik katabilrsn 3d olarak yanında 7 gözlük hediyeli 1800 lira sanırım durumun varsa kesinlikle bu tv yi öneririm

hakan058

hakan058

Üye
aslına bakarsan vesteli tavsiye etmem. lg ve samsung bu pazarda rakiplerine göre bir kaç adım önde. bir kere al, temiz al.
lg 3d 47 lw 5500 kullanıcısıyım, gayette memnunum. saygılar

anilari35

anilari35

Üye
bnde 47lw5500 kullanıyorum çok memnunm ama adamın salounu küçük olabilir yada bütçesi yetişmeyebilir bence 32lw4500 e bi bak derim

technoshark

technoshark

Üye
aslına bakarsan vesteli tavsiye etmem. lg ve samsung bu pazarda rakiplerine göre bir kaç adım önde. bir kere al, temiz al.
lg 3d 47 lw 5500 kullanıcısıyım, gayette memnunum. saygılar

kesinlikle bende lg 3D 47 LW 5500 Serisini tavsiye ederim, LW serisini daha doğrusu tavsiye ederim çok kaliteli ürünler ... eğer halen daha almadıysan tabiki :) görüntü kalitesi ve ekran parlaklığı konusundada son derece iyiler ;)

sbhas

Üye
Merhabalar ,
Vestel tv yi kesinlikle önermem. Bu biraz sert bi cümle görünsede yukarıdada arkadaşlar belirtmiş bir kere al , temiz al kardeşim.
Ben 1 Samsung 1 LG kullanıcısıyım. Son derece memnunum. Salonda büyük samsung var , oturma odasındada küçük LG. Son derece memnunum.
Artık bütçene göre , odanın boyutuna göre kendi seçimini yap. Eğer İzmirden alabilme şansın varsa mutlaka Samsung Merkezleri ile fiyat karşılaştır.

askhem

askhem

Üye
Selam arkadaşlar gerçekten şu yorumlarınıza gülüyorum ben vestelde çalışan bi kişiyim. Vestel Samsung'unda Lg'ninde panellerini lcd,led lerini üreten bi fabrikadır :D yani Vestel kötü Samsung iyi diyenlere sesleniyorum bunlar aynı yerden çıkıyor :D bilginize inanmayan buyursun manisa fabrikasına :D

eskbxl

eskbxl

Üye
sordugun televizyonu tavsiye etmem en basta hd ready yani hd deyil ilerleyen yillarda pisman olursun cozunurlugu dusuk hdmi giriside bir tane ilderide bu girislerden daha fazla ihtiyacin olacak hdmi cikisli dvd uydu alicisi ps3 bunun gibi bir cok hd yi destekleyen cihazlari baglaman gereke bilir

hakan058

hakan058

Üye
Selam arkadaşlar gerçekten şu yorumlarınıza gülüyorum ben vestelde çalışan bi kişiyim. Vestel Samsung'unda Lg'ninde panellerini lcd,led lerini üreten bi fabrikadır :D yani Vestel kötü Samsung iyi diyenlere sesleniyorum bunlar aynı yerden çıkıyor :D bilginize inanmayan buyursun manisa fabrikasına :D

bende vestelde çalışsam elbette kendi firmamın reklamını yapardım. birde panel üretmek demek tv üretmek değildir. yani önemli olan kullanılan teknoloji. zaten burada samsung ve lg nin reklamını da yapacak değilim. zaten satış rakamlarıda beni destekliyor. bnde senin yorumunu okurken çok güldüm :ehe:ehe:ehe

talut42

Üye
Ya arkadaşım türkiyede vestel gibi kötü mal mıvar. 2 vestel televizyon evde yatıyor, buzdolabı vestel içinde normal bölmede buz yapıyor 2 saat zor çıkarıyorum, anneannemin vestel televizyonun kaçkere servise gittiğini ben bilirim. bunların hepsi tesadüfmü?

hakan058

hakan058

Üye
Ya arkadaşım türkiyede vestel gibi kötü mal mıvar. 2 vestel televizyon evde yatıyor, buzdolabı vestel içinde normal bölmede buz yapıyor 2 saat zor çıkarıyorum, anneannemin vestel televizyonun kaçkere servise gittiğini ben bilirim. bunların hepsi tesadüfmü?
tamamen katılıyorum. benim de çok ağzım yandı vestelden. bunların hepsi tesadüf değil tabiki.

askhem

askhem

Üye

Ben vestel iyi demiyorum zaten ;) arkadaşların söylediklerine cvp verdim o kadar

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar vestele kötüde denilmez aslında, sonuç olarak Türkiye'mizin ürünü... Lakin kötülemek adına kötü demesek daha doğru olur..

Tamam bende iyi olduğunu savunmuyorum ama kötüde demiyelim :)

Orta seviye desek daha doğru demiş oluruz

handci04

handci04

Üye
bende almayı düşünüyorum 42"sunny alura led tv nasıl 3D olmayan bi modelde olabilir sony lg vs sonuçta 3d kanal oyun filmi var gerek yok benim için

technoshark

technoshark

Üye
sunny yerine, philips alsan daha iyi olabilir. mantık olarak ;) daha net temiz pürüzsüz bir görüntü için :)

Bil-Es

Üye

Arkadaşım merhaba ;
demişsinki Vestel LG nin panelini üretiyor sakın yanlış analama ama vestelin panel yapısı hiç bir şeye benzemiyor . Ayrıca LG kendi panelini kendi üretir , üstelik Philipsin de panel üreticiliğini yapar. Vestel çalışıyor olman bunu bilmeni gerektiridi ama maalesef olabiliyor bazen böyle durumlar.

handci04

handci04

Üye
sunny yerine, philips alsan daha iyi olabilir. mantık olarak ;) daha net temiz pürüzsüz bir görüntü için :)

www.bimeks.com.tr/urun/118475/sony-kdl-40ex520-102-ekran-led-tv.aspx#comments peki bunu tavsiye edermisiniz?

Bil-Es

Üye
arkadaşlar Lg kendi panelini kendi üretiyor . Vestel den panel aldığı vs yok . Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım !!!

---------- Eklendi @ 10:13:30 ---------- Yazıldı @ 10:04:28 ----------

www.bimeks.com.tr/urun/118475/sony-kdl-40ex520-102-ekran-led-tv.aspx#comments peki bunu tavsiye edermisiniz?
hocam ben bu modeli çok fazla tavsiye etmiyorum . Cihaz 50 hz aynı zamanda özelliği yok şimdiki cihazlar bakarsak . Ve bakmış olduğun firmada çok pahallı bence . Ben bu fiyata 3 boyutlu ve enaz 100 hz cihaz alırım hemde gözlük hediyeli olur . Yine sen bilirsin ama gerçekten bu cihaza bu kadar para verilmez . onun yerin 42LW4500,42LW5500 ,42LW5400 modellerine bakabilrsin. He dersen ki ben sony den vazgeçemiyorum o zaman Sony 40ex720 modeline bak en azından şu an kullanılan teknolojilerin tümü ondada var . Ama ben 3 boyutlu sony den ziyade LG lerin 3 boyutunu daha başarılı buluyorum . FPR gözlük kullanmalarından dolayı . :):oke:

handci04

handci04

Üye
arkadaşlar Lg kendi panelini kendi üretiyor . Vestel den panel aldığı vs yok . Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım !!! ---------- Eklendi @ 10:13:30 ---------- Yazıldı @ 10:04:28 ---------- hocam ben bu modeli çok fazla tavsiye etmiyorum . Cihaz 50 hz aynı zamanda özelliği yok şimdiki cihazlar bakarsak . Ve bakmış olduğun firmada çok pahallı bence . Ben bu fiyata 3 boyutlu ve enaz 100 hz cihaz alırım hemde gözlük hediyeli olur . Yine sen bilirsin ama gerçekten bu cihaza bu kadar para verilmez . onun yerin 42LW4500,42LW5500 ,42LW5400 modellerine bakabilrsin. He dersen ki ben sony den vazgeçemiyorum o zaman Sony 40ex720 modeline bak en azından şu an kullanılan teknolojilerin tümü ondada var . Ama ben 3 boyutlu sony den ziyade LG lerin 3 boyutunu daha başarılı buluyorum . FPR gözlük kullanmalarından dolayı . :):oke:
ben 3D tv istemiyorum benim tel sonyde ondan tvde sony olsun istiyorum dlna olayından dolayı 102cmden aşağı olmicak tv şu hz olayıda önemliymiş dediğin gibi 100ün altındakiler alınmaz ve tabiki led tv olacak bide bu nasıl peki

Üst Alt