hacı indirim yap beeBen yarım metre ip ve iki park lambasıyla 5 dolara yapıyorum,var mı isteyen?![]()

Vallahi kurtarmaz,mavi park lambasıyla yapacam çifti zaten 3 liraNecmati™;2992716' Alıntı:hacı indirim yap bee![]()

bütün ayakkabılara yaparsak zarardayım o yüzdenVallahi kurtarmaz,mavi park lambasıyla yapacam çifti zaten 3 lira![]()

bütün ayakkabılarmıNecmati™;2993334' Alıntı:bütün ayakkabılara yaparsak zarardayım o yüzden![]()
dükkan falanmı var
size ne oluyorki siz kimsiniz beyefendi daha forumda yenisiniz karışmayın lütfenbütün ayakkabılarmıdükkan falanmı var
![]()

sen tanıyon ya o yeter sana ismim geçsin titremessen bile zamanı gelsin titretirizNecmati™;2993892' Alıntı:size ne oluyorki siz kimsiniz beyefendi daha forumda yenisiniz karışmayın lütfen![]()

adminlere selam söylersem başlakalrı titrer o yüzden sayın üye akıllı olunsen tanıyon ya o yeter sana ismim geçsin titremessen bile zamanı gelsin titretiriz![]()

beni tehdit edecek konumda değilsin seni valla merkeze alırım haberin ola illa bişey bulurumNecmati™;2993935' Alıntı:adminlere selam söylersem başlakalrı titrer o yüzden sayın üye akıllı olun![]()

beni tehdit edecek konumda değilsin seni valla merkeze alırım haberin ola illa bişey bulurum![]()

Arkadaş ne hortumcu çıktınaslında yapılabilir metresi 15 lira ledin![]()

tamam Anıl kesin sana yaptırıyom ..Arkadaş ne hortumcu çıktın
ben metresini 5 e yapıyordum baksana önceki sayfaya![]()