lck formatı nasıl jpg e çevrilir acil!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rappermr

Üye
    Konu Sahibi
lck formatı nasıl jpg e çevrilir acil!!!
w880 e şifreleme programlarından yükledim.Şifrelemedi sadece kamera albümündeki resimleri lck ye çevirdi.telefon şuan ne resim çekiyo ne de resimleri açıyo...yardımcı olurmusunuz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Filelock programını yükle oradan lock olanları unlock yap

SlashGun

SlashGun

Üye
Telefondan kaldırmayı dene o programı . + Böyle tam olarak ne işe yaradıgını anlamadığınız Programları telefonlarınıza atmayınız . Sonuçları Programdan daha ağır olabilir . Biz böyle durumlarda uyarılarımızı yapıyoruz . Lütfen dikkatli olunuz !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
w880 e şifreleme programlarından yükledim.Şifrelemedi sadece kamera albümündeki resimleri lck ye çevirdi.telefon şuan ne resim çekiyo ne de resimleri açıyo...yardımcı olurmusunuz

ya hem şifrelemedi diyorsun hem de lock dosyasına çevirdi diyorsun bu mümkün değil :nono:

sen şifrelediğin programın adını ver eğer filelock ise kamera albümü klasörünü girip oradaki dosyalara sağ tıklayıp unlock deyince açılır​

prens008

Üye
aynı sorun bedede var arkadaşim yanliz bende aciyo hiç bir sorun yok ta sade uzantısı 3gp.lck diye video uzantim oluyor

Symbiont

Üye
ulen sonundaki .lck yi silin açılır şifre yalan yahu

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
ulen sonundaki .lck yi silin açılır şifre yalan yahu
:D:D:D levent son noktayı koymus. lck dedıgı acılmaması ıcın programın yazdıgı format degısıklıgıdır. eger o dosyanın acılmasını ıstıosanız .lck yı sılın vıdeosa .3gp resımse .jpg yapın sorun ortadan kalkar

Symbiont

Üye
.lck silin yeter o program amele.jpg.lck olarak yapar
siz .lck yi silin
yani amele.jpg gibi olsun

kinng

kinng

Üye
hangi programla o hale getirdiysen onla cevir eski haline bnmde tahminim filelock programı sacma bisi o sakın yüklemeyin

--------------- Ekleme ---------------

.lck silin yeter o program amele.jpg.lck olarak yapar
siz .lck yi silin
yani amele.jpg gibi olsun
dostum bn onuda denedim acmıyo ole

doomcelik

Üye
arkadaşım bndede o sorun var filelock mu ne o program dandik geri almıyor hata veriyor sondaki lck yi silerek olur mu bilmem ama o resimlere soğuk su iç : )hiç olmadı fabrika ayarlarına dön bnce ama filelock ise program ondan umudu kes...

adonis86

Üye
dosyanın isminde türkçe karakter varmı eğer varsa filelock dosyayı açmaz bilgisayarda ismini değiştir işe yaraması gerekir yada ismini sadece rakam kombinasyonu yapıpm filelockta açmayı dene

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
dostum bn onuda denedim acmıyo ole
nasıl acmıo kardesım yahu sırf su yorum ıcın programı yuklettırdın bana dosyayı kıtledım sonra bılgısayara atıp .lck yı sılıp jpg yaptım actı bılmeden konusmayın

ali3344

Üye
fOTOLARI PC YE AT LCK LARI SİL .JPG YAZ AÇILIR

kinng

kinng

Üye
nasıl acmıo kardesım yahu sırf su yorum ıcın programı yuklettırdın bana dosyayı kıtledım sonra bılgısayara atıp .lck yı sılıp jpg yaptım actı bılmeden konusmayın

sanırım bi yanlıs anlasılma oldu bn telde denedim resmi .lck formatına cevirdi dedigin gibi silip yaptım resim acıldı fakat ekranda simsiyah olarak gözüktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt