Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lck formatı nasıl jpg e çevrilir acil!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rappermr
Üye
Konu Sahibi
lck formatı nasıl jpg e çevrilir acil!!!
w880 e şifreleme programlarından yükledim.Şifrelemedi sadece kamera albümündeki resimleri lck ye çevirdi.telefon şuan ne resim çekiyo ne de resimleri açıyo...yardımcı olurmusunuz
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Filelock programını yükle oradan lock olanları unlock yap
SlashGun
Üye
Telefondan kaldırmayı dene o programı . + Böyle tam olarak ne işe yaradıgını anlamadığınız Programları telefonlarınıza atmayınız . Sonuçları Programdan daha ağır olabilir . Biz böyle durumlarda uyarılarımızı yapıyoruz . Lütfen dikkatli olunuz !
w880 e şifreleme programlarından yükledim.Şifrelemedi sadece kamera albümündeki resimleri lck ye çevirdi.telefon şuan ne resim çekiyo ne de resimleri açıyo...yardımcı olurmusunuz
levent son noktayı koymus. lck dedıgı acılmaması ıcın programın yazdıgı format degısıklıgıdır. eger o dosyanın acılmasını ıstıosanız .lck yı sılın vıdeosa .3gp resımse .jpg yapın sorun ortadan kalkar
Symbiont
Üye
.lck silin yeter o program amele.jpg.lck olarak yapar
siz .lck yi silin
yani amele.jpg gibi olsun
kinng
Üye
hangi programla o hale getirdiysen onla cevir eski haline bnmde tahminim filelock programı sacma bisi o sakın yüklemeyin
arkadaşım bndede o sorun var filelock mu ne o program dandik geri almıyor hata veriyor sondaki lck yi silerek olur mu bilmem ama o resimlere soğuk su iç : )hiç olmadı fabrika ayarlarına dön bnce ama filelock ise program ondan umudu kes...
adonis86
Üye
dosyanın isminde türkçe karakter varmı eğer varsa filelock dosyayı açmaz bilgisayarda ismini değiştir işe yaraması gerekir yada ismini sadece rakam kombinasyonu yapıpm filelockta açmayı dene
nasıl acmıo kardesım yahu sırf su yorum ıcın programı yuklettırdın bana dosyayı kıtledım sonra bılgısayara atıp .lck yı sılıp jpg yaptım actı bılmeden konusmayın
nasıl acmıo kardesım yahu sırf su yorum ıcın programı yuklettırdın bana dosyayı kıtledım sonra bılgısayara atıp .lck yı sılıp jpg yaptım actı bılmeden konusmayın
sanırım bi yanlıs anlasılma oldu bn telde denedim resmi .lck formatına cevirdi dedigin gibi silip yaptım resim acıldı fakat ekranda simsiyah olarak gözüktü