LCG X-Plore v1.42 SymbianOS9x Signed C*racked

Sponsorlu Bağlantılar

rapper3838

Üye
teşekkürler

svip2

Üye
yöntem çalışmıyor kesinlikle. bu program satın alma dışında olmuyor o kadar

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

woody_woo

Üye
İkinci verdiğin linktekini indirdim Sertifika hatası diyor ve yüklemiyor.

harsh61

harsh61

Üye
sertifika hatası sağlayıcı ile görüşün :hmmm

DeatHTraP

DeatHTraP

Üye
rica ederim ama sorununun neden kaynaklandığını söyleseydin yardımcı olabilirdim...eğer programı yuklediysen ama programın ikonununa tıkladığında çalışmıosa sorun önceki versionların telde bıraktığı parçalarla bundaki c*rackin çakışmasından kaynaklanıo bu sorun :hmmm ...bendede aynı problem vardı..eski versiyondan kalan bazı dosyaları silince çalıştı..hangileri olduğunu yazarımm birazdan :)

yazmamışsın +
hatasını bnde alıyorum

svip2

Üye

yahu arkadaşlar bıktım heer yerde sertifika hatası alanlardan ya.
artık şu telinizi hacklemeyi bi öğrenin.
modifikasyon uygulamaları başlığı altındaki her şeyi okuyun anlarsınız

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi

:megafon::megafon::megafon:
sertifika hatası alıyosunuz çünkü telefonunuz h*ackli değil..bu yüzden unsigned yani sertifikasız programları yükleyemezsiniz.:box.bu forumda bulunan çoğu program sertifikasız..:islik:isliksertifika hatası almadan uygulama yukleyebilmek için bu başlık altındaki konulara bi göz atmanızı ve uygulamanızı tavsiye ederim :oke::oke::oke:
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

harsh61

harsh61

Üye
yahu arkadaşlar bıktım heer yerde sertifika hatası alanlardan ya.
artık şu telinizi hacklemeyi bi öğrenin.
modifikasyon uygulamaları başlığı altındaki her şeyi okuyun anlarsınız

tamam abi kızma yaa..:aha: bilmiyoruz sızın kadar iyi.. :allalla:affedin ...:megafon:

Dipnot: Telefon Servisden yeni geldiğini için oyle yaptı . Hacklemeyi bizde biliyoruz... Siz kafanız yormayınız :d::d::d:

--------------- Ekleme ---------------

:megafon::megafon::megafon:
sertifika hatası alıyosunuz çünkü telefonunuz h*ackli değil..bu yüzden unsigned yani sertifikasız programları yükleyemezsiniz.:box.bu forumda bulunan çoğu program sertifikasız..:islik:isliksertifika hatası almadan uygulama yukleyebilmek için bu başlık altındaki konulara bi göz atmanızı ve uygulamanızı tavsiye ederim :oke::oke::oke:
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

Supersin Sağollasın...:oke:

Lacoste

Lacoste

Üye
saol arkadaşım program çalışıyor

LENOVO34

Üye
Ellerine sağlık kaardeş

akyzmn

akyzmn

Üye
Tsk

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler

alifur

alifur

Üye
teşekkürler.. güzel paylaşım:)

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş birisi demiş ya 15-20 kere girdikten sonra kullanılmıyor diye, o problem bende de oluyor. Telefonum N80. Aynen dedniği gübü yükledim geçen hafta fakat bir süre sonra (yaklaşık 20kez girdikten sonra) X-plore linkine tıkladığımda açılıyo gibi oluyo ama ekrana bişey gelmeden geri kapanıyor. Sonra sildim programı baştan yükledim çalışmıştı normal. Sonra yine bi süre sonra aynı hatayı verdi. Bu sefer sildiktan sonra yeniden kurduğumda hiç açılmaz oldu. Şu an telefonumda X-plore kullanamıyorum. Sürümü önemli değil olsun da :) Nasılsa pek bi fark göremedim son srümlerde...

Yardımcı olursan sevinirim.

(Bu arada bir yerde arada başka bi link vermişsin tek ikanlu onu da deneyeceğim, ardından yazarım sonucu :) )

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Arkadaşlar çözümü buldum. Bu yöntemle X-plore nizi sorsunuz olarak kullanabileceksiniz. Yani ben denedim az önce çalıştı. Şimdilik sorunsuz. Ve sorun olacağını da sanmıyorum ileride, çünkü kayıt kodu girerek yapıyoruz X-plore yi.

-Öncelikle normal bi şekilde herhangi bir X-plore sürümünü (Ben 1.42 de test ettim) telefonumuza yüklüyoruz.

-Sonra http://www.maxicep.com/attachments/17625d1233576648/ linkindeki i bilgisayarımıza indiriyoruz. Daha sonra bunu açıp exe dosyasını çalıştırıp emei numaranızı giriyorsunuz. Size verilen 5 haneli kodu cep telefonunuzda X-plore de kayıt kısmına giriyoruz :D

Bu kadar :D:D

Bende başarılı :) Daha önceden N70 de de benzer şekilde kullanıyordum ve 2yıl kullandım bu şekilde tüm sürümleri.

Güle güle kullanın arkadaşlar..

Olumlu sonuç verirse ilk mesaja eklenmesini rica ediyorum. (i eklenti olarak mesaja eklerseniz sayon yetkililer iyi olur)

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş birisi demiş ya 15-20 kere girdikten sonra kullanılmıyor diye, o problem bende de oluyor. Telefonum N80. Aynen dedniği gübü yükledim geçen hafta fakat bir süre sonra (yaklaşık 20kez girdikten sonra) X-plore linkine tıkladığımda açılıyo gibi oluyo ama ekrana bişey gelmeden geri kapanıyor. Sonra sildim programı baştan yükledim çalışmıştı normal. Sonra yine bi süre sonra aynı hatayı verdi. Bu sefer sildiktan sonra yeniden kurduğumda hiç açılmaz oldu. Şu an telefonumda X-plore kullanamıyorum. Sürümü önemli değil olsun da :) Nasılsa pek bi fark göremedim son srümlerde...

Yardımcı olursan sevinirim.

(Bu arada bir yerde arada başka bi link vermişsin tek ikanlu onu da deneyeceğim, ardından yazarım sonucu :) )

tek ikonlu olan sorunsuz çalışıo,ama pyton yuklemen gerekio..:oke:
pytonu burdan indirip telefon hafızasına kurarsan sorunsuz kullanırsın ;)
http://www.maxicep.com/s60-3rd-seri...scriptshell-v1-4-5-and-modulpacks-287091.html

Arkadaşlar çözümü buldum. Bu yöntemle X-plore nizi sorsunuz olarak kullanabileceksiniz. Yani ben denedim az önce çalıştı. Şimdilik sorunsuz. Ve sorun olacağını da sanmıyorum ileride, çünkü kayıt kodu girerek yapıyoruz X-plore yi.

-Öncelikle normal bi şekilde herhangi bir X-plore sürümünü (Ben 1.42 de test ettim) telefonumuza yüklüyoruz.

-Sonra http://www.maxicep.com/attachments/17625d1233576648/ linkindeki i bilgisayarımıza indiriyoruz. Daha sonra bunu açıp exe dosyasını çalıştırıp emei numaranızı giriyorsunuz. Size verilen 5 haneli kodu cep telefonunuzda X-plore de kayıt kısmına giriyoruz :D

Bu kadar :D:D

Bende başarılı :) Daha önceden N70 de de benzer şekilde kullanıyordum ve 2yıl kullandım bu şekilde tüm sürümleri.

Güle güle kullanın arkadaşlar..

Olumlu sonuç verirse ilk mesaja eklenmesini rica ediyorum. (i eklenti olarak mesaja eklerseniz sayon yetkililer iyi olur)

ewet haklısın..o kayıt kodu işe yarıyo ama programı kapatıp açtığında programın yasal olarak kullanılıp kullanmadığını denetlemek için internet bağlantısı istiyo.bağlanıncada doğal olarak kodu kbul etmiyo,bağlanmak istemezsende program yine kapanıyo.işe yaramıyo yani :D:D