LCG X-Plore v1.42 SymbianOS9x Signed C*racked

Sponsorlu Bağlantılar

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
LCG X-Plore v1.42 SymbianOS9x Signed C*racked
*Tüm sürücüleri / klasörleri / dosyaları ağaç görünümünde gösterme..
*Entegre metin ve resim görüntüleyici..
*Dosya düzenleme (okuma,gizleme,özellik değiştirme)
.
*Dosyaları yeniden adlandırma ve Silme..
*Metin dosyaları düzenleme veya oluşturma..
*Klasör oluşturma..
*Çoklu seçim...
*Klasör ve Dosyaları Kopyalama veya taşıma
..
*Bluetooth veya kızılötesi ile dosya gönderme..
*ZIP, RAR, JAR gelen dosyaları Açma...
*Zip Arşivi oLuşturma..
Word belgelerini görüntüleme...
*Kullanılan telefonun bilgilerini görüntüleyebilme..(imei,cpu hızı vs.)
*Profili süreçleri ve görevler
*Online Program Güncelleyebilme.
* Mesajlaşma dosyaları kaydetme.
*Hex görüntüleyici ve düzenleyici.
*Dosya arama
.
*kıSayol tuşu oluşturma
.
*Basit ses çalar
.
*Basit video oynatıcı..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: XMEN47, foreveryoungto, osmanemmi ve 17 diğerleri

darknss

darknss

Üye
Saol bakalım nasıl...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık deneyelim

yasin_57

yasin_57

Üye
15 20 defa programa cıkıp girince bi daha açılmıyor silip yeniden yükleyincede aynı oluyor ancak format atınca tel'e tekrar yüklenebiliyor program

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
15 20 defa programa cıkıp girince bi daha açılmıyor silip yeniden yükleyincede aynı oluyor ancak format atınca tel'e tekrar yüklenebiliyor program

Eklenen dosyadakilerin hepsini tele yuklemşsen X-PUNRG adında bi ikon daha oluşmuş olması gerek..Onu bi kez açarsan ana programa tekrar gireblrsin..

yasin_57

yasin_57

Üye
tmm

--------------- Ekleme ---------------

tmm kardeş saol denicem

DeatHTraP

DeatHTraP

Üye
Bide yüklemeyide anlatabilirmisin teşekkürler paylaşım için.

scuf

scuf

Üye
yükleyemedim :(

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
yasin_57

yasin_57

Üye
kardeşim dediğin gibi yaptım ama program açılmayında dediğin x-pulrng a tıladım o da açılmadı olmuyor malesef bu yöntem bende
yinede tşkler

nazif41

nazif41

Üye
kardeş hizmet dediğin,paylaşım dediğin böyle olur bazıları gibi teşekkür butonu delisi olunmaz işlerinin yenisini bekliyoruz:oke::oke::oke:

kaRdeŞm ekLentide 3 ayRı doSya War..
1.X-Plore 1.42 yi yükle
2.C*rack i yükLe
3.PatCh i yÜkLe tmmDır :D:D
***** ten önce patch dene

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hizmet dediğin,paylaşım dediğin böyle olur bazıları gibi teşekkür butonu delisi olunmaz işlerinin yenisini bekliyoruz:oke::oke::oke:

c*rack ten önce patch dene

tşk ederm çok saqol..inan tşk butonuna km basmış die bakmıorum :D Eklenti ekleme hakkm yok,ayrıca telden konu açmaya çalışıorum..dosyayı indr upload et,buraya ekle fln.. o yuzden zor oluyo biraz. :)

By Kavak

By Kavak

Üye
kardeş çalışmıyor normal ikona 25 defa girişten sonra açılmıyor x-punrg a tıkladığımda mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum ve tel kapanıp açılıyor :hmmm

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çalışmıyor normal ikona 25 defa girişten sonra açılmıyor x-punrg a tıkladığımda mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum ve tel kapanıp açılıyor :hmmm

Bu X-Plore 1.42 nin tek ikonlu ve sorunsuz C*racli versiyonudur.Forumlarda dolaşırken buldum...Diğerini kaldırıp bunu kurmanı tavsiye ediorum ;)

156asd156

Üye
saol x plore en iyisi ztn:oke:

By Kavak

By Kavak

Üye
Bu X-Plore 1.42 nin tek ikonlu ve sorunsuz C*racli versiyonudur.Forumlarda dolaşırken buldum...Diğerini kaldırıp bunu kurmanı tavsiye ediorum ;)

Teşekkür ederim Serkan kardeş, paylaşım dediğin böyle olur sorulara cevap verilir ve çözümler üretilir, ellerine sağlık, devamını bekleriz çalışmalarının :alkis

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N78 de çalışmadı arkadaşlar,yinede paylaşım için teşekkürler

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
N78 de çalışmadı arkadaşlar,yinede paylaşım için teşekkürler

rica ederim ama sorununun neden kaynaklandığını söyleseydin yardımcı olabilirdim...eğer programı yuklediysen ama programın ikonununa tıkladığında çalışmıosa sorun önceki versionların telde bıraktığı parçalarla bundaki c*rackin çakışmasından kaynaklanıo bu sorun :hmmm ...bendede aynı problem vardı..eski versiyondan kalan bazı dosyaları silince çalıştı..hangileri olduğunu yazarımm birazdan :)

SymBiaN_KraLı

SymBiaN_KraLı

Üye
Arkadaşlar hiç bi işe yaramıyor X-PUNRG x-plore ye bağlı bi eklenti olduğu için x-plore çalışmayınca X-PUNRG e girmiyor girse bile mavi ekran hatası karşınıza çıkıyor telefona restart atıyor sonuç olarak x-ploreye giremiyorsunuz yine..

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler