LCG X-plore V1.13 [SON SÜRÜM] 11.11.2007

Sponsorlu Bağlantılar

kimyaci2765

Üye
arkadaşım eline sağlık süper

turkaydinn

Üye
teşekkürler

ekoeko

Üye
eline koluna sağlık hoca manyak olmuş......

ercankamis82@tt

Üye
Arkadaşlar Bu Program Harika Nezamandır Böyle Bişey Arıyordum

seyyahosman

Üye
Önce 1.05 kurun kod yazan yere istediğiniz sayıyı girin full oluyor sonra 1.05 kaldırın 1.13 ü kurun pro full oluyor başka kdo girkenize gerek yok .Dil türkçe

--------------- Ekleme ---------------

Önce 1.05 kurun kod yazan yere istediğiniz sayıyı girin full oluyor sonra 1.05 kaldırın 1.13 ü kurun pro full oluyor başka kod girkenize gerek yok .Dil türkçe

******e asla ihtiyaç yok

yalandunya241

Üye
saolll

askcode_59

Üye
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın ben biliyorum bu xplore 1.05 kurulup güncelendikten sonra bile ne yapsanız ne etseniz X Plore 1.13 falan yükleyemezsiniz verilen hatalar şunlar telefonda YA sistem hatası diyor YAda güncelleme ile ilgili hata veriyor benden söylemesi.

koray-gsm

koray-gsm

Üye
Işte Bukadar Tşk Kardes

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşlar boşuna uğraşmayın ben biliyorum bu xplore 1.05 kurulup güncelendikten sonra bile ne yapsanız ne etseniz X Plore 1.13 falan yükleyemezsiniz verilen hatalar şunlar telefonda YA sistem hatası diyor YAda güncelleme ile ilgili hata veriyor benden söylemesi.

yapma yaaa bu yükleyipte şuana kadar kullanan hatalı, bi sen akıllısın öylemi??? :kop::sopa::nono:

volkancit

Üye
bu forum da tek calisan file manager tsk eline saglik

bgtnhy

Üye
sağol kardeş ellerine sağlık

kafadar-42

Üye
bazılarında sertifika sorunu oluyo.tarihi değiştirerek bu sorunu aşabilirsiniz.

kerem5555

Üye
işlem tamam :) teşekkürler

anti_k

Üye
Artık Bitti Sanırsam o Şekilde Yaptım Kullanıodum Bi Süredir Fakat Şİmdi Gene Kayıtlı Sürüm Uyarısı gelio

PETRO73

Üye
Yokkadaşlar ne yaparsanız yapın 1.15 sertifikalanmıyo 1.15i geçtim 1.13de sertifikalanmıyo bu konudaki bütn başlıkları inceledim sadece 1.05 sertifikalanıyo.

Sertifikalanınca ne gibi artıları oluyo başlancıç ekranı dışında bilen varsa yazabilirmi?

@ydin

Üye
yararlı paylasımınız için tesekkürler:oke:

nazirhazir

Üye
Hocam Emeğine Sağlık Fakat Bu 1.05 Dosyasının Içinden üretüçi Program çık Mıyo Hani ımeı Yazıp Full Olcakya Oprogram Tşk

FerreT

FerreT

Üye
: ? :locked:

Üst Alt