LCG Smartmovie.v3.41-Sertifikalı(30 yıl)

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

Sertifika Problemlerinin fazlalaştığı şu günlerde sertifika problemini biraz olsun azaltacak..Sertifikalandırılmış bi Program 30 yıl süresi olduğu söyleniyor..

Özellikleri

~ AVI formatını destekler.
~ Yatay ve dikey ekran görünümü.
~ Altyazı desteği

EKLENTI SILINDI ALTTAKI LINKTEN DEVAM EDIN

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...-v3-41-converter-s60v3-133765.html#post841427

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bahar1986, adrenalin75, m.yasar-1903 ve 13 diğerleri

BoRa_04

BoRa_04

Üye
sağol gerçekten paylaşım çok güzel...emeğine sağlık...

marvelboy

marvelboy

Üye
altyazı olması çok iyi

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
emeğine sağlık...

bulentin03

Üye
Iyide Yüklenemiyor Diyor

pitbull_love

pitbull_love

Üye
ewt yuklenemiyor.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım Yüklerken Süresi Geçmiş Sertifika Hatası Veriyor... Tarihi 1 Yıl Geriye Alıyorum Tekrar Yüklüyorum Bu Seferde Sertifika Henüz Geçerli Değil Diyor... Problemi Çözmeme Yardım Edebilecekmisin ?

design_1988

Üye
30 yıl demiştin dimi?

sefai77

sefai77

Üye
eline sağlık fakat alt yazıyı çalıştıramadım bir türlü

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlara bakıyorum..Biri çalıştırmış biri alt yazı desteği yok diyor..Biri sertifikası geçmiş diyor indirme sayısı 250lerde.. Bende sorunsuz çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar sorunu ya telefonda yada kendinde arasın ..

balbazar33

Üye
ellerine sağlık

By Kapris

By Kapris

Üye
n80 olumlu çalışıyor tşkler dostum :oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık ferret :oke:

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
ellerine sağlık

carvantes

carvantes

Üye
Yorumlara bakıyorum..Biri çalıştırmış biri alt yazı desteği yok diyor..Biri sertifikası geçmiş diyor indirme sayısı 250lerde.. Bende sorunsuz çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar sorunu ya telefonda yada kendinde arasın ..
:@demişsin yüklerken sertifika sürsi geçimiş diyor tarihi ayarlamaya çalıştım ama bir türlü olmadı" Bende sorunsuz çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar sorunu ya telefonda yada kendinde arasın .."biraz kaba bir cevap olmadımı?...:@ sen indirme sayısını gösteriyorsun indirmeden tel nasıl yüküyeceğiz çalışıp çalışmadığını nerden bilecez yönetici olman bu tür de cevap vermene olanak sağlamaz........:@

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
:@demişsin yüklerken sertifika sürsi geçimiş diyor tarihi ayarlamaya çalıştım ama bir türlü olmadı" Bende sorunsuz çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar sorunu ya telefonda yada kendinde arasın .."biraz kaba bir cevap olmadımı?...:@ sen indirme sayısını gösteriyorsun indirmeden tel nasıl yüküyeceğiz çalışıp çalışmadığını nerden bilecez yönetici olman bu tür de cevap vermene olanak sağlamaz........:@

Suan indirme sayısı 450 şayet 450 kişide problem olsaydı..herkes senin gibi cevap yazardı..Ayrıca kendi telefonumda denedim ve suan sertifikasız sorunsuz çalışıyor..Bu ne demek oluyor..Sorun ya telefonda yada Gereksiz spam mesaj yazan üyelerde veya S60 2rd telefonlara yüklemeye çalışanlarda..biz bunlara sorun diyoruz..Şayet çalışmama gibi bi durumu olsa sorun yok..Ben siteye eklediğim bütün Programları denerim..Sonuçta emek harcanıyor sizin için çalışıyoruz karşılığında bi tşk çok olmasa gerek;)

By Kapris

By Kapris

Üye
N80 sorunsuz çalışıyor turkcesi olan varmı acaba paylaşırsa sevinirim arkadaşlar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
By Kapris

By Kapris

Üye
Ferret tşk ederim kanka oldu turkce sen süpersin çalışıyor :D

by_mecova

Üye
ben n95 e yukluyordum sertifika hatası verdı yaradımcı olursanız sevınırım tesekkurler

Üst Alt