pro yu kurdum güzel gorunum yapmıslar şifremi girdim şifre dogrulamak için baglantı istedi kapattım host u gerekli klasore kopyaladım restart attım ama nafile yine baglantı istedi saglık olsun emegine saglık
abi çok tatlı bi program ya..hasta oldum..ama sanırım bi süre sonra (1saat 20 dakika) kullanamayacağım..yorumlara bakılırsa şu "host" denen zımbırtıyı yüklememiz gerekiyo..Ue-Gazi kardeşimiz inşallah bize bulacak.. ;D umutla bekliicez...
ya ne yaptıysam olmuyo dediğiniz her şeyi denedim her yoldan denedim N80 kullanıyorum
ama bi türlü internete bağlanılsın mı sorgusu var onu endgelleyemedim
--------------- Ekleme ---------------
ayrıcaa N80 hackli...her şeyi her yolu denedim hep aynı acaba başka prohgrammlarla bi alakası var mı
Arkadaşım... Yorumları Okursan Herşey Açık Açık Ortada... Hos' da Sıkıntı Var... Full Yapmıyor Programı... Full Olmayıncada Hiç Bir Şekilde Programı Açamıyorsun... Analdın Mı ?
Boş verin bunu. Çalışmıyor. Ben çok uğraştım olmadı. Gereği de yok. Alternatifleri sorunsuz bir şekilde iş görüyor.
Çok isteyenler Google´dan bu programın son versyonu ve yeni HOST´ları bulabilir. Tam sürümünü kullanabilir. Tek kaynak burası değil. Her full yazana inanmayın.
Boş verin bunu. Çalışmıyor. Ben çok uğraştım olmadı. Gereği de yok. Alternatifleri sorunsuz bir şekilde iş görüyor.
Çok isteyenler Google´dan bu programın son versyonu ve yeni HOST´ları bulabilir. Tam sürümünü kullanabilir. Tek kaynak burası değil. Her fll yazana inanmayın.
abi yorumları okudum benim gibi bi sorunla karşılaşan görmedim ya da bende aynı sorunla karşılaştım ama aynı mı bilmiyorum benim telefonda private in içinde bu 10000882 die bi dosya mevcut değil.
--------------- Ekleme ---------------
önceki sürüm için yazdığınız açıklamada yoksa oluşturun demişsiniz burda da kendim oluşturdum ve sanırım herkesin problemene dahil olmuş oluyorum tmm
Duyarlılığın İçin Teşekkür Ederim Sana... Herkes Senin Gibi Olsa Keşke... Host Olayı Çözülür Çözülme Haber Vericem... Ama Gel Gör Ki... Hostta Sıkıntı Var...