LCG Jukebox 2.30 en son sürüm [ yeni ]

Sponsorlu Bağlantılar

Sembolbu

Sembolbu

Üye
bunun registerini bilien varmı acaba:(

ertur

ertur

Üye
önceden link silinmiş düzelltim ****** içindedir ımei numaranızı yazın o size lod vericek onu girin program full ayrıca müzik çalarken '0' a basarak en altaki seçenekte dili türkçe seçebilirsiniz

e_memet88

e_memet88

Üye
eyvallah kardeş emeğine sağlık

ertur

ertur

Üye
önemli değil ne demek elimizden geldiği kadar..

saddas ps

saddas ps

Üye
Saol kardeş bunun şifresini yollarmısın

swordmanshıp

Üye
yaw bunun kodu nerde yaw

sheger

Üye
Arkada sen bunu yapmıssın 20 dk kulana bılıyoz sonra tak kıtlıyo barı şifresinide solede yaralı bir program olsun yha yoksa yapma bole bışı

memolifurkan

Üye
arkadaşlar bendede 2.40 hatta 3.00 var ama crackı yok bulamadım onayı geçemiyorum bilgi toplayaıp paylaşalım lutfwen açınca yayınlayacağım ama yardımınızla

happyhope

happyhope

Üye
süper dostum sağolasın ellerine sağlık emeğinin devamını diliyorum

hasanfenullah

Üye
s.a arkadaslar benım nokia 7610 te. vra ama sesı az cıkıyor gunlerdır ınternette bır care arıyom ama bulamıyom ne olur yardım edın bana 7610 nokia lar ıcın mp3egulayzır ses yukseltıcısı vb.hangısını bulabılırsenız ne olur [email protected] ekleyerek bana gonderebılırsınız veya e-postama gonderırsenız cok sevınırım valla bulursanız bır omrum boyunca sıze dua ederım hanı derler ya(kımının duasıkımının parası) dıene olur bulun

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar k.bakmayın yazım cok kotu olmus onu duzelttım

s.a arkadaslar benım nokia 7610 te. vra ama sesı az cıkıyor gunlerdır ınternette bır care arıyom ama bulamıyom ne olur yardım edın bana 7610 nokia lar ıcın mp3,egulayzır, ses yukseltıcısı vb.hangısını bulabılırsenız ne olur [email protected] ekleyerek bana gonderebılırsınız veya e-postama gonderırsenız cok sevınırım valla bulursanız bır omrum boyunca sıze dua ederım hanı derler ya(kımının duası kımının parası) dıe ne olur bulun

şahin1987

Üye
:)slm arkadaşlar işte size jukebox un şifresi 14807 buyrun güle güle kullanın arkadaşlarım.:oke:

sağolasın çook tşk ederim kardeşim iyi olmuş:oke::oke:...

eleman74

eleman74

Üye
ya şifresi olmayan programı yönetim neden koyuyor silin bu prog.u

murtaci

murtaci

Üye
ben yükledim çalışıyo ama kod istiyo pek anlamam bu işlerden LÜTFEN
yardımcı olurmusunuz?????????

aywaz

Üye
:)slm arkadaşlar işte size jukebox un kodu 14807 buyrun güle güle kullanın arkadaşlarım.:oke:

:@ÖNCELİKLE TSK EDERİM PROGRAM İÇİN. ARKADAŞLAR LGC JUKEBOX SERİSİNİN TEK BİR LİSANS ANAHTARI VAR ******İ VERİYORUM TEK YAPMANIZ GEREKEN OWNER NAME YAZAN YERE IP NUMARANIZI (*#06# YAPIN) YAZMAK ENTERE BASTIĞINIZDA ÇIKAN KOD TÜM LGC JUKEBOX SERİSİNİ LİSANSLAR.

HER IP NUMARASINA AYRI KOD VERİR. İYİ GÜNLERDE KULLANIN İYİ EĞLENCELER:yuru:):oke:

ben yükledim çalışıyo ama kod istiyo pek anlamam bu işlerden LÜTFEN
yardımcı olurmusunuz?????????

BU LİNK İŞİNİ GÖRÜR KARDEŞ YUKARDA NASIL UYGULAYACAĞINI ANLATDIM.:):oke:

habbuj

habbuj

Üye
kardeşim bu programın sabit bir kodu yok bu programın ******i var ona imei nizi girip oradan kodu alıyosunuz

benzersiz_90

Üye
lsn veriyosn şifresinide ver adamın asabını bozma sonra paylaşım werdim die ortalıkta hava atıyosn ....:@:nono: yanlış yapıyosunuz ....

bişi söylıyım mi sen babasın :)))

arkaşdşlar buldum bu meretin şifresinş (38311 ) yanlız sadece 6600 için :(

osmaann

osmaann

Üye
elinize sağlık favori programımdır

batuhan6767

Üye
arkadaşlar lcd jukebox 2.30 sürümünün kilit kodu ne :@

bloodies