LBE Security Master 5.3.7306 Türkçe

Konu Sahibi
LBE Security Master 5.3.7306 Türkçe
LBE Güvenlik uygulamasının 5.3.7306 versiyonu otomatik Türkçe cevirisi oto translate olduğu için ufak tefek hatalar vardır. Bu versiyonun Çince Almanca ve Polonya cevirileri vardır. Çeviri hataları olsada diğer dillerde Kullanmakta sıkıntı yaşayan arkdaşlar bu çevirili halini kullanabilirler.
Çeviriyi Kendim için yaptım Arayan Bulamayan arkadaşlar için paylaşmak istedim. O yüzden Çeviri Hataları yüzünden yorumları kabul etmiyorum.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: bveo1990, lo0ss_2, AKDELİKAN ve 1 kişi daha

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
Görselde eklermisiniz

lo0ss_2

Üye
mukemmel bi uygulama ya her özellik mevcut Allah razı olsun. rootsuz reklam kaldırıcı sd karttan telefona taşıma vs herşey mevcut.

Konu Sahibi
Arkadaşlar Gördüğünüz Buglar Olursa Söyleyin 4000 satır cevirmezi oldukça zahmetli bazı buglar var

uygulama guzel,benim telefon rootlu oldugu halde reklamlari kaldirmadi....

Konu Sahibi
Bazı reklam kodlarını uygulamanın ana program dilinin kodlarının içine gömüyorlar o zaman hangi programi kullanırsanız kullanın kaldırması zor oluyor

Tepkiler: doganoglu66
Usta neden 2 tane indirme linki vermişsin.
Hangisini indirelim

lo0ss_2

Üye
arkadaşlar reklamları kaldırmak için kök işlemini uygulamanın içinden aktif etmeniz gerekir aksi halde reklamlar aynen durur engellesenizde. kökü aktif edin sonra reklamları bloklayın bakın nasıl gidiyo reklamlar...

hocam benim telefon rootlu uygulamayı kurdum çalıştır dediğimde root izni istedi verdim bunu haricinde başka bi ayar daha mı yapmamız lazım ?

Son düzenleme:
çeviri kötü ancak elinden gelen bu kadarsa Allah razı olsun emeğin için

212celal

Üye
Teşekkürler Allah razı olsun