lazer yazıcı S/B tavsiyelerinizi rica etsem !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
lazer yazıcı S/B tavsiyelerinizi rica etsem !!!
merhabalar ,
siyah beyaz lazer yazıcı almayı düşünüyorum. toneri dolabilen veya çip derdi olmayan (muadil toner kullanabileceğim aynı zamanda) bir lazer arıyorum .... bir çok model var uygun bütçeli yazıcı bile gördüm ancak ya çipli oluyor yada toneri dolmuyor ve çok pahalı orjinal toner kullanan yazıcılar olduğundan doğru yazıcıyı sizleri tavsiyelerine dayanarak almayı istiyorum .....

hp 1018 kullanıyorum iş yerinde bunu bulamıyorum sıfır olarak ancak 1102 modeli ilimde bulamadım baktığım çoğu yerde ... internette baktım gg de ve diğer sitelerde var sıfır olanı... samsung lar nasıl bu modellerin muadil toner veya dolumu yapılabilen modelleri var mı? hep inkjet kullandım lazer kullanmadım evimde .... bu yüzden kullanalardan ve bilenlerden yardım talep ediyorum...

umarım konum doğru yerdedir....

saygılarımla
selman güleç
konya

not:
1102 nin belleği 2mb diye okudum. bu yazıcıdan bile ucuz olan bazı yazıcılarda 8 mb olanlarıda gördüm. bu kullanımda sorun olur mu çok belge gönderdiğimde diğerine nazaran ....

hızlıtoner

Üye
Merhabalar ; Önceliğiniz zannedersem toner dolumu veya ekonomik muadil toneri olan bi yazıcı . Sizin önceki yazıcınıza göre puanlamamız gerekirse sonraki bakmış olduğunuz yazıcıyı (yani Hp 1018 ile Hp 1102 yi ) Karşılaştırmamız gerekirse 1018 100 üzerinden 100 , 1102 100 üzerinden 85 alır. Ama şu an için mevcut yazıcılara göre en iyilerinden bir tanesidir.
Size birkaç yazıcı tavsiye edeyim detaylı bilgilerini Hızlı Tonerden alabilirsiniz.
Hp 1102 , canon lbp-6000, samsung ml-1660/1675

Daha fazla detaylı bilgi isterseniz memnuniyetle yardımcı olabliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...