___kaptan___
Üye
tüysüz bi erkek tüysüz bi kediye benzer genç![]()

bende yanak ve koltuk altını aldırıcam zaten benim kolda bacakta falan kıl az göğüste var biraz oda kafi
Aldırmışken tüm vücudu aldırma daerkek dediğin biraz kıllı olur
![]()

yaani ama erkek demekle de olmuyor kardeş yaa bakımlı olmak adına tüm vücudu ele almak lazım![]()

metroseksüel kaptan![]()
yakıştırdığınız tabir için teşekkür ederim, lâkin temiz/bakımlı olmak ilklerim arasındadır

Kesinlikle Benimde .. Killar Cok Itici ..
Özellikle de bayanlarda bu konu asla atlatılamaz, ki erkek olarakta illa ki bakımlı ve de temiz olmalıyız 
Cok Haklisin .. Bence Tuysuz Erkek Olmaz Diyenler Cok Farkli Dusunuyor .. Ne Guzel Tertemiz Bir Vucudun Olacak ..

Aynen .. Ben Cok Rahatsizim .. O Ne Oyle Vucudunda Siyah, Uzun Seylerr .. Cok Itici 'Bence'
katılıyorum abi, elimden geldiğince temizliğime özen gösteriyorum bende, lazer epilasyonu daha önce düşündüm ama fiyat ve seansların fazlalığı sıkıntı oldu derken askerliğim geldi inşallah ölmez canımız sağ olursa askerden gelince düşünüyorum abi 
Insallah .. Bende Yazin Yaptircam Insallah .. :]
arada kendimle tartışıyorum niye var bunlar diye 
Aynen Valla :]
Arkadaslarim Spor Dersinde Cikariyorlar Elbiselerini Tertemiz .. Ben Acinca Siyah Bacakkk :]
sonuna kadar katılıyorum abi
Gerek bacaklar, gerek koltuk altları ve diğer bölgeler, hiç hoş durmuyor yani 
Evet Valla .. Sanirim Asya Ulkelerinde Genetik Bir Sorun Killanma .. Avrupali Insanlar Tertemiz .. Iklim Sartlari Etkiliymis .. Ve Ozellikle Yiyecekler ..
ama şöyle ki hani saçlarımızın bir var olma nedeni var, sonraa kaş ve de kirpiklerimizinde bi nedenleri var ama neden bacak, koltuk altı vb bölgelerde de var ki anlamıyorum 
Hormonlar Orda Sanirim .. =/
Neden Oldugunu Dusunursek Isin Icinden Cikamayiz ..
Nasil Kurtulabiliriz Onu Dusunmek Gerek .. :]

kökten çözüm