lazer epilasyon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acuxx

acuxx

Üye
bende yanak ve koltuk altını aldırıcam zaten benim kolda bacakta falan kıl az göğüste var biraz oda kafi :)

Aldırmışken tüm vücudu aldırma da :) erkek dediğin biraz kıllı olur :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende yanak ve koltuk altını aldırıcam zaten benim kolda bacakta falan kıl az göğüste var biraz oda kafi :)

Aldırmışken tüm vücudu aldırma da :) erkek dediğin biraz kıllı olur :oke:

yaani ama erkek demekle de olmuyor kardeş yaa bakımlı olmak adına tüm vücudu ele almak lazım :tebessüm:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kesinlikle Benimde .. Killar Cok Itici ..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Cok Haklisin .. Bence Tuysuz Erkek Olmaz Diyenler Cok Farkli Dusunuyor .. Ne Guzel Tertemiz Bir Vucudun Olacak ..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cok Haklisin .. Bence Tuysuz Erkek Olmaz Diyenler Cok Farkli Dusunuyor .. Ne Guzel Tertemiz Bir Vucudun Olacak ..

Aynen abi yaaa, hani bi söz var; ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur diye! O hesap erkek dediğin kıllı olur! Anlam veremiyorum açıkcası :ünlem:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aynen .. Ben Cok Rahatsizim .. O Ne Oyle Vucudunda Siyah, Uzun Seylerr .. Cok Itici 'Bence'

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen .. Ben Cok Rahatsizim .. O Ne Oyle Vucudunda Siyah, Uzun Seylerr .. Cok Itici 'Bence'

+1 :oke: katılıyorum abi, elimden geldiğince temizliğime özen gösteriyorum bende, lazer epilasyonu daha önce düşündüm ama fiyat ve seansların fazlalığı sıkıntı oldu derken askerliğim geldi inşallah ölmez canımız sağ olursa askerden gelince düşünüyorum abi :tebessüm:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Insallah .. Bende Yazin Yaptircam Insallah .. :]

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aynen Valla :]
Arkadaslarim Spor Dersinde Cikariyorlar Elbiselerini Tertemiz .. Ben Acinca Siyah Bacakkk :]

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen Valla :]
Arkadaslarim Spor Dersinde Cikariyorlar Elbiselerini Tertemiz .. Ben Acinca Siyah Bacakkk :]

+123456789 :oke: sonuna kadar katılıyorum abi :tebessüm: Gerek bacaklar, gerek koltuk altları ve diğer bölgeler, hiç hoş durmuyor yani :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Evet Valla .. Sanirim Asya Ulkelerinde Genetik Bir Sorun Killanma .. Avrupali Insanlar Tertemiz .. Iklim Sartlari Etkiliymis .. Ve Ozellikle Yiyecekler ..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet Valla .. Sanirim Asya Ulkelerinde Genetik Bir Sorun Killanma .. Avrupali Insanlar Tertemiz .. Iklim Sartlari Etkiliymis .. Ve Ozellikle Yiyecekler ..

:bilmm ama şöyle ki hani saçlarımızın bir var olma nedeni var, sonraa kaş ve de kirpiklerimizinde bi nedenleri var ama neden bacak, koltuk altı vb bölgelerde de var ki anlamıyorum :allalla:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hormonlar Orda Sanirim .. =/
Neden Oldugunu Dusunursek Isin Icinden Cikamayiz ..
Nasil Kurtulabiliriz Onu Dusunmek Gerek .. :]

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hormonlar Orda Sanirim .. =/
Neden Oldugunu Dusunursek Isin Icinden Cikamayiz ..
Nasil Kurtulabiliriz Onu Dusunmek Gerek .. :]

aynen abi bi çözümü var amaaaa :zuhaha:

çözüm: tuz ruhu döksek mi köklerine acep :d: :zuhaha: :kop2: kökten çözüm :d: :D :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt