Go zaten sığır gibi yiyor memo biliyoz onuSystemden TouchWiz Launcher'ı silersen yaklasik 200 mb felan boşalırnova ramden yemiyor diye biliyorum yalnız go launcher gibi extra ikon temaları koyarsan illa ki ramden yer ve sürekli calistigi için şarjda yer. Nova yemiyor diye biliyorum sanirim @Luck Star demişti.
touchwizi rootsuz silemiyoz ya :/ kullanmıyom ya touchwizi kullanmasanda şarj harcarmı ?Bi yer bulur arkaplanda çalışır o :/Go zaten sığır gibi yiyor memo biliyoz onutouchwizi rootsuz silemiyoz ya :/ kullanmıyom ya touchwizi kullanmasanda şarj harcarmı ?
Düşürmez demi hocam düşürürse ağlarım [emoji26] [emoji2]Artmaz.
Düşürmez demi hocam düşürürse ağlarım [emoji26] [emoji2]

Ah ne kurnazdır o birşeye yaramaz ama yer kaplar alcan onu evire çevireBi yer bulur arkaplanda çalışır o :/
Atasözu gibi dediniz hocam be gelecekte çocuklarıma nasihat olarak vericemFarkı, fark bile edemezsiniz.![]()

S5 felan desen anlarimda Note'larda 5x5 ikon dizilimj var zateb ayrıca tw'nin widget düzeninde çok güzel s-note için olan widget baya pratik.Ah ne kurnazdır o birşeye yaramaz ama yer kaplar alcan onu evire çevire
E5 ile test ettim e5 in ki daha hızlı note 4 dekinden.4×5 ler daha seri.5×5 ler az da olsa takılıyor.S5 felan desen anlarimda Note'larda 5x5 ikon dizilimj var zateb ayrıca tw'nin widget düzeninde çok güzel s-note için olan widget baya pratik.
Onlara daha hafif touchWiz koyuyorlar sebeb o olabilir. Ayrıca sözde hafiflememiş note 3 kitkatında takılmıyor note 4 te takılıyorsa tw launcher ayıb etmişlerE5 ile test ettim e5 in ki daha hızlı note 4 dekinden.4×5 ler daha seri.5×5 ler az da olsa takılıyor.

İşte o yüzden note telefona root atıp tw launcher silip başka kurmak lazım.Onlara daha hafif touchWiz koyuyorlar sebeb o olabilir. Ayrıca sözde hafiflememiş note 3 kitkatında takılmıyor note 4 te takılıyorsa tw launcher ayıb etmişler![]()