Launcher kullanınca şarj kullanım süresi artarmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Launcher kullanınca şarj kullanım süresi artarmı ?
Hep bunu merak etmişimdir.Note 4 de nova kullanıyorum da farkı pek hissedemedim.Mesela hafif launcherlar kullanınca şarj kullanım süresi artarmı yoksa azalır mı ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Systemden TouchWiz Launcher'ı silersen yaklasik 200 mb felan boşalır :ehe nova ramden yemiyor diye biliyorum yalnız go launcher gibi extra ikon temaları koyarsan illa ki ramden yer ve sürekli calistigi için şarjda yer. Nova yemiyor diye biliyorum sanirim @Luck Star demişti.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Systemden TouchWiz Launcher'ı silersen yaklasik 200 mb felan boşalır :ehe nova ramden yemiyor diye biliyorum yalnız go launcher gibi extra ikon temaları koyarsan illa ki ramden yer ve sürekli calistigi için şarjda yer. Nova yemiyor diye biliyorum sanirim @Luck Star demişti.
Go zaten sığır gibi yiyor memo biliyoz onu :D touchwizi rootsuz silemiyoz ya :/ kullanmıyom ya touchwizi kullanmasanda şarj harcarmı ?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Go zaten sığır gibi yiyor memo biliyoz onu :D touchwizi rootsuz silemiyoz ya :/ kullanmıyom ya touchwizi kullanmasanda şarj harcarmı ?
Bi yer bulur arkaplanda çalışır o :/

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Artmaz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ah ne kurnazdır o birşeye yaramaz ama yer kaplar alcan onu evire çevire
S5 felan desen anlarimda Note'larda 5x5 ikon dizilimj var zateb ayrıca tw'nin widget düzeninde çok güzel s-note için olan widget baya pratik.

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
S5 felan desen anlarimda Note'larda 5x5 ikon dizilimj var zateb ayrıca tw'nin widget düzeninde çok güzel s-note için olan widget baya pratik.
E5 ile test ettim e5 in ki daha hızlı note 4 dekinden.4×5 ler daha seri.5×5 ler az da olsa takılıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
E5 ile test ettim e5 in ki daha hızlı note 4 dekinden.4×5 ler daha seri.5×5 ler az da olsa takılıyor.
Onlara daha hafif touchWiz koyuyorlar sebeb o olabilir. Ayrıca sözde hafiflememiş note 3 kitkatında takılmıyor note 4 te takılıyorsa tw launcher ayıb etmişler :D

csbaz

csbaz

Üye
    Konu Sahibi
Onlara daha hafif touchWiz koyuyorlar sebeb o olabilir. Ayrıca sözde hafiflememiş note 3 kitkatında takılmıyor note 4 te takılıyorsa tw launcher ayıb etmişler :D
İşte o yüzden note telefona root atıp tw launcher silip başka kurmak lazım.

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Bazı launcherler çok şarj yiyor çünkü hem orjinal launcher'in hemde kendisinin çalışmasına neden oluyor

Karavelaa

Üye
Tabiki düşürür.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
tam aksinew şarj süresi kısalabilir launcherden dolayı smart launcher dene ben çok memnunum:)

Invoke

Invoke

Üye
Niye azalsın beyler, ne kadar tüketimi var sanki launcher ın? Ha eğer dandirik bir launcher yüklerseniz olabilir ama bu da her uygulama için geçerlidir. Düzgün çalışıyorsa çok etkilemez sizi.

Franzen245

Üye
Pek bi etkisi olmaz

mertyegin57

mertyegin57

Üye
Launcher'de sonuçta bir uygulama olarak çalışıyor o yüzden etkiler

Üst Alt