Lastikler Konusunda Sorun Yok..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Lastikler Konusunda Sorun Yok..
Bridgestone lastik patlama endişelerine rağmen, köprü bölümü ve Valencia pisti arasındaki yükseklik farkının lastikler için bir sorun oluşturmayacağı konusunda kendisinden emin.



Japon lastik üreticisi motorsporları lastik gelişimi müdürü Hirohide Hamashima FIA güvenlik delegesi Charlie Whiting'e perşembe günü köprü bölümü ile pist arasındaki dikey farkın oluşturabileceği sorun ile ilgili endişelerini belirten bir yazı yazmıştı.

Hamashima yazısında yükseklik farkının lastikler üzerine etki oluşturacağı ve lastiğin patlamasıyla sonuçlanabileceği konusundaki endişesini dile getirdi.

Bununla birlikte Whiting konuya daha iyimser yaklaştı ve durumun herhangi bir sorun oluşturmayacağını çünkü karakteristiğin araçları normal kerbler üzerinde giderken ki göstermiş olduğu davranıştan bir farkı olmadığını söyledi. Hamashima ilk günün ardından herhangi bir sorun yaşanmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

" Köprü üzerindeki farklılıkta kesinlikle bir sorun yok. Fazla endişeliydim. Charlie kerblerin yüksekliğinin köprü ile pist arasındaki yükseltiden daha fazla olduğunu ve bu yüzden herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Şu anda lastiklerde bir sorun yok, bu nedenle mutluyuz."

Hamashima, Bridgestone mühendislerinin ilk günün gerçekleştirilen antreman seanslarının ardından lastiklerde herhangi bir hasarın olup olmadığını görmek için çok dikkatli bir şekilde incelediğini ve
ve endişe edilecek herhangi birşey bulamadıklarını söyledi.
 

Benzer Konular



Üst Alt