laptopumda ekran kartı performans sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kalkan3434

Üye
Bilgisayar mühendisi arkadaşın yukarıda yazdıklarını dikkatlice okuyarak uygularsanız sonuç alacaksınızdır.

merta9

Üye
HaKaN™;3711531' Alıntı:
Bilgisayar mühendisi arkadaşın yukarıda yazdıklarını dikkatlice okuyarak uygularsanız sonuç alacaksınızdır.

Okudum sonuç aynı

mexex48

Üye
Bende de benzer bir problem var.Bİlgisayarım i 5 işlemcili.ekran kartı 64 MB görünüyor.paylaşılan sistem1632MB
Sistem belleği 0 mb.pes 12 oynamaya calısıyorum ama oyuna giremeden hata veriyo.sistem yetersiz gibi bir uyarı var.GPU:VRAM 128mb diye bişeyler çıkıyor.
Notebook:Toshiba R830 12 N 4gb ram i5

----------Eklendi @ 00:12:04 ---------- Yazıldı @ 00:01:10 ----------

pes 12 çalıştırmayan makinayı atarım ben ya

dediğiniz şeyi ben de yaptım veriler şu linkte.

beko87

beko87

Üye
    Konu Sahibi
sorun devam etmektedir.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bios ayarlarina gir onboard vga gibi bisi gorursen disabled yap olmadi aygit yoneticisinden yapmadiysan devre disi birak

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bios ayarlarina gir onboard vga gibi bisi gorursen disabled yap olmadi aygit yoneticisinden yapmadiysan devre disi birak
şimdi hiç bu kdr yorumu okuyasım gelmedi bi okuyum hele.

----------Eklendi @ 11:49:53 ---------- Yazıldı @ 11:21:30 ----------

off amma yorum yazılmış yaw.. neyse ben konuyu anladım.
oyunlarda grafık kartına geçiş olmuyor heralde... ne deniyordu nvidia optimus muydu neyfi :d:

kardeş sen şuanki sorunu yine kısaca bir özetle, çözelim sorunu
konudan bir emin olayımda.

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
şimdi hiç bu kdr yorumu okuyasım gelmedi bi okuyum hele.

----------Eklendi @ 11:49:53 ---------- Yazıldı @ 11:21:30 ----------

off amma yorum yazılmış yaw.. neyse ben konuyu anladım.
oyunlarda grafık kartına geçiş olmuyor heralde... ne deniyordu nvidia optimus muydu neyfi :d:

kardeş sen şuanki sorunu yine kısaca bir özetle, çözelim sorunu
konudan bir emin olayımda.

hasancim bn ozetliyim :ehe cs gibi oyunlarda bilgisayar onboard olan 64 mb lik ekran karti devreye giriyo bu yuzdendr oyunlarda sorun oluyomus onboardu iptal etmek istiyo :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

hasancim bn ozetliyim :ehe cs gibi oyunlarda bilgisayar onboard olan 64 mb lik ekran karti devreye giriyo bu yuzdendr oyunlarda sorun oluyomus onboardu iptal etmek istiyo :ehe
orasını anladım...
tekrar anlatmasını istememin sebebi. linklerdeki resimler silinmiş...
kısaca şuanki sorunu bir daha anlatmasını bekliyorum

beko87

beko87

Üye
    Konu Sahibi
Aynı dediğim gibi cs minecraft gibi basit oyunlarda 64 mb lik ekran kartıyla oynattıgı için oyunlarda fps oranı düşük. Bunu nasıl yükseltebilirim ? sorunum bu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cok basıt bır sorun..
Bıraz araştırsaydınız bulurdunuz her yerde anlatımı var.....

www.google.com/m?client=ms-opera-mini&channel=new&q=nvidia+optimus+ayarlama+resimli+anlat%C4%B1m

beko87

beko87

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ama bunları biliyorum benim sorunum nvidia ya geçememem resimin de linki koyayım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bır yanlıs yapıyor olabılırsınız ayrıntılı olarak ınceleyerek tekrar yapın...
Drıver gunceleyıp tekrar deneyın.

beko87

beko87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunum çözülmüştür.Ben çözümü de kısaca anlatıyım burada sorunu olan arkadaşlar için.Nvidia Inspector programını bilgisayarlarına kurup videoyu takip etmeleri yeterli olacaktır. :ehe

coolnavi

Üye
slm arkadasım ekran kartım nvidia gforce 315mcuda acaba ekran kartımın üstünde fan var mıdır biliyormusun