Laptopum Bu oyunu desteklermi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varrick

varrick

Üye
    Konu Sahibi
Laptopum Bu oyunu desteklermi?
1100tl ye bir lptop alacagim, ama bu oyunu destekler mi bilmiyorum.Bildigim bir kac ozlligi su, 4gb ram,2.4 ghz cpu i3 islemci vs.
bu oyunu oynayabilirmiyim ?

http://www.knightonlineworld.com/download/

restmod

restmod

Üye
Oynatir

ANIL

ANIL

Admin
Rahat oynarsın ama asıl önemli olan ekran kartı modeli nedir?

muxo

muxo

Üye
grundig , alman markasi..

o marka kasanin markası :) neyse aldığınız bilgisayarda ekran kartı yoksa bile o oyunu rahat rahat acar. Çünkü i3 işlemcilerin içinde paylaşımli 1 gb ekran çipi oluyor. Şahsen ben ekran kartsiz i3 işlemcili makinemde farcry 3ü orta kalitede hiç kasmadan oynayabiliyorum . Sana tavsiyem artık teknoloji gelişiyor. i3 yakın bir zamanda eski kalacak. Onun için i5 işlemcilere bakman.

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Alacağın bilgisayar : grundig gnb 1554 mi :D

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
1100tl ye bir lptop alacagim, ama bu oyunu destekler mi bilmiyorum.Bildigim bir kac ozlligi su, 4gb ram,2.4 ghz cpu i3 islemci vs.
bu oyunu oynayabilirmiyim ?

http://www.knightonlineworld.com/download/

Laptop lar oyun oynamak için degildir ama oyun oynamak istiyorsan Monster dan bir pc topla

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben 1gb ram 512 ekran karti ile cok rahat oynuyorum Knihgt'i :)
Sent from my HTC Mozart 7 using Board Express

ANIL

ANIL

Admin
Laptop lar oyun oynamak için degildir ama oyun oynamak istiyorsan Monster dan bir pc topla

Yanlış düşünüyorsun. Arkadaşın oynamak istediği oyun zaten yüksek grafiklere sahip bir oyun değil ki Max Payne 3, Crysis gibi oyunları notebook üzerinde çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Önemli olan sahip olduğu özellikleri.

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye

Yanlış düşünüyorsun. Arkadaşın oynamak istediği oyun zaten yüksek grafiklere sahip bir oyun değil ki Max Payne 3, Crysis gibi oyunları notebook üzerinde çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Önemli olan sahip olduğu özellikleri.

yanlış mı ? Sırf oyun yüzünden kaç arkadaşım laptop'unu yaktı herkes biliyor oyun oynamak istiyorsan masaüstü pc lazım hayır laptop oynatır mı oynatır ama aşırı sıcaklıktan laptop yanar
En basitinden bir örnek en kötü oyunu aç mesela
NFS UNDERGROUND 1
en az 10 dakika oyna bak bakalım laptopun altına sıcaktan elini deydiremezsin.

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Laptop un modelini yazın. Kesin cevap alırsınız.

restmod

restmod

Üye
yanlış mı ? Sırf oyun yüzünden kaç arkadaşım laptop'unu yaktı herkes biliyor oyun oynamak istiyorsan masaüstü pc lazım hayır laptop oynatır mı oynatır ama aşırı sıcaklıktan laptop yanar
NFS UNDERGROUND 1

Valla ben minibookta nfs2 most wanted vice city falan,oynuyorum rahatca sorun yok isinicak tabiki bilgisayar o kadar yakanlarda genelde temizlemedigi icin artik fan sogutma islemini yapamiyor o yuzden yaniyor arada sirada masaustude tamizlemezsen fanlar duzgun calismiyosa ya da en buyuk sebep hicbir sey acik olmasa bile voltaj dalgalanmalari cok oluyorsa evin elektrik tesisatinda yanar

ecel54

ecel54

Üye
NFS UNDERGROUND 1

ben saatlerce cod black ops 2 darksider 2 falan oynadığım oluyor ama bilgisayarın üstü hiç ısınmıyor. Altını bilemiyecem :D altıylada işim yok zaten banane ısınırsa ısınsın bana zararı ne. Gerçi üstü ısınsada sorun yok kablosuz klavye var :)

- - - Eklendi - - -

konuya gelince, o oyunu rahatlıkla oynatır. Ekran kartının önemi yok rahatlıkla alabilirsin. Benim abimde oynuyor ekran kartı hd 4000 ile kasmadan oynayabiliyor. Bende aynı şekilde

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Asıl altı önemli zaten !

omr bşr

Üye
çok raat oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt