Oynatir

Oynatir

Rahat oynarsın ama asıl önemli olan ekran kartı modeli nedir?
grundig , alman markasi..
Ekran kartınızın Markası,modeli,belleği,bit değeri vs. Nedir efendim 
grundig , alman markasi..
neyse aldığınız bilgisayarda ekran kartı yoksa bile o oyunu rahat rahat acar. Çünkü i3 işlemcilerin içinde paylaşımli 1 gb ekran çipi oluyor. Şahsen ben ekran kartsiz i3 işlemcili makinemde farcry 3ü orta kalitede hiç kasmadan oynayabiliyorum . Sana tavsiyem artık teknoloji gelişiyor. i3 yakın bir zamanda eski kalacak. Onun için i5 işlemcilere bakman.1100tl ye bir lptop alacagim, ama bu oyunu destekler mi bilmiyorum.Bildigim bir kac ozlligi su, 4gb ram,2.4 ghz cpu i3 islemci vs.
bu oyunu oynayabilirmiyim ?
http://www.knightonlineworld.com/download/
Laptop lar oyun oynamak için degildir ama oyun oynamak istiyorsan Monster dan bir pc topla
Yanlış düşünüyorsun. Arkadaşın oynamak istediği oyun zaten yüksek grafiklere sahip bir oyun değil ki Max Payne 3, Crysis gibi oyunları notebook üzerinde çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Önemli olan sahip olduğu özellikleri.
yanlış mı ? Sırf oyun yüzünden kaç arkadaşım laptop'unu yaktı herkes biliyor oyun oynamak istiyorsan masaüstü pc lazım hayır laptop oynatır mı oynatır ama aşırı sıcaklıktan laptop yanar
En basitinden bir örnek en kötü oyunu aç mesela
NFS UNDERGROUND 1
en az 10 dakika oyna bak bakalım laptopun altına sıcaktan elini deydiremezsin.
yanlış mı ? Sırf oyun yüzünden kaç arkadaşım laptop'unu yaktı herkes biliyor oyun oynamak istiyorsan masaüstü pc lazım hayır laptop oynatır mı oynatır ama aşırı sıcaklıktan laptop yanar
En basitinden bir örnek en kötü oyunu aç mesela
NFS UNDERGROUND 1
en az 10 dakika oyna bak bakalım laptopun altına sıcaktan elini deydiremezsin.
altıylada işim yok zaten banane ısınırsa ısınsın bana zararı ne. Gerçi üstü ısınsada sorun yok kablosuz klavye var 
Asıl altı önemli zaten !