laptopda mouse dün çalısıyordu bu gün çalısmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ernersz

Üye
    Konu Sahibi
laptopda mouse dün çalısıyordu bu gün çalısmıyor
dün çalısıyordu bugün bilinmeyen aygıt diyor usb aygıtı tanınmadı felan diyor hiç bi şey anlamadımmouse markası :biotech model: BT-40

Perfect!

Üye
arada oluyor sadece laptop değil normal pc dede driver i yüklemeyi dene

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aygıtı devre dışı bırak , sonra yerinden çıkar ve tekrar tak.Olmazsa aygıtı kaldır ve tekrar bağla.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Başka USB Porta tak öyle dene. Yada sürücüyü güncelleştir.

serhad-gla

serhad-gla

Üye
driverini sil yeniden kur derim bence

ernersz

Üye
    Konu Sahibi
driver naıl kurabiliirim :s

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücüsü kurulu değil mi ?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Vermiş olduğun model ve seriyi internette araştırdım fakat bu marka ve modelde sürücüyü bırak mouse dahi göremedim. Model ve serinin doğru olduğundan eminmisin ?

kralxxx

kralxxx

Üye
denetim masasından mause ayarlarına gel ordan driver ini kaldırabilirsin kaldırdıktan sora mause u herzaman kullndığın usb girişinden farklı bi girişe tak zaten donanım bulundu fln diyecek driver ini yükle tmmdır eğer sorun donanımsal değilse büyük ihtimal sorun çözülecektir.

ernersz

Üye
    Konu Sahibi
ue gazi mousenin arkasında etiketin üstünde öle yazıo bide aygıt yöneticisinde PCMCIA ile flash bellek aygıtları die bişi var onu genişletiorm altında disconchip 2000 die bişi var onun basındada ünlem işareeti var heralde ondan çalısmıyor onu da yükleyemedim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sürücü yükleme yazılımlarını dene bakalım.Belki orda bulabilirsin.

ernersz

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yaptım ama olmadı yinede tşk. ederim

ernersz

Üye
    Konu Sahibi
sorun faredeymeiş sizide urastırdım kusura bakmayın ama fareyi yeni almıstım bozulabiliceine ihtimal vermedim

Üst Alt