Laptopa Kola döküldü :(

Sponsorlu Bağlantılar

By-kraL

Üye
    Konu Sahibi
Laptopa Kola döküldü :(
klavyenin üstünden kola döküldü gitti..bataryayı çıkardım ters çevirdim kuruttum sildim bi ton bişey yaptım açıldı tamam derken çat geri kapandı..götürdüm garantiye verdim..arıza tespiti cart curt yapılacakmış..sizce sorun ne olabilir bide bana ne kadara mal olur..garanti kapsamı değilmi bilmiyorum onuda..markası casper nirvana..

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark ve alixkandemir

akula

akula

Üye
capermi uzak olsun laptopun ekranı siyaha döndü harici mönitörle de çalışmadı servise gönderim zamanında bordu değişicek klavye arızalı cr rom arızalı dediler klavyeyi ve cd romu başka pc ye taktım canavar gibide çalışıyor casper servisine güvenim kalmadı 600 dolar fiyat çıkarttılar utanmadan pc nin yenisi 900 dolardı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
caspermı naptın be kardeşim
Sana baya iyi bir fiyat çıkarırlar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Servise vermekten başka senin yapabileceğin şey yok bana kalırsa ama iyi bir fiyat çıkarırlar sana ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun... Dizüstü bilgisayarın sıvı ile temasında garanti dışı kalıyor... Bunu Mavi Bilgisayarda çalışan müşteri hizmetlerindeki personelden duymuştum... Ayrıca casper' dan uzak durun... :)

By-kraL

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya..ne kadar masraf çıkar ki..sorun ne olabilir ki pc de?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
vala casperse şimdiden git yeni laptop al ama casper olmasın sen unut o pcyi

kKORAY06

Üye
bilader sende biraz dikkat etseydin be kardeşim biz daha laptop bulamıoz kullanmaya sende kola döküosun yanlşşşş:nono:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
keşke ilk döktüğünde buraya yazsaydın :( bi kaç öneriyle sorunun çözülebilirdi belki. bende kola benzeri bir sıvı döktüm hemde bardaktn değil, kutu üstüne devrildi. o derece sırılsıklam olmuştu. ama şimdi sorunum yok.

By-kraL

Üye
    Konu Sahibi
sonradan problem çıkarmadı demi..oksitlenme falan yapıyomuş diyolar..senden ne kadar ücret aldıLar?

ısland

Üye
peki en iyi garanti servisi sunan bilgisayar markası hangisi

By-kraL

Üye
    Konu Sahibi
toshiba diye biliyorum...1 yıl sıvı temasına falan garanti veriyomuş..tanıdıkda var o söyledi..

DPool

DPool

Üye
Ya teknik servise yada yeni laptop almaya

berk_an

berk_an

Üye
aynısı benim bilgisayarıma oldu ilk önce klavyeye gazoz döküldü ters cevirdim temizledim acıldı 2 dk sonra ekran gitti içini falan actım saç kurutma makinasıyla falan 2 gün kuruttum en sonunda acıldı boru gibi çalışıyo benimkide casper nirvana leptom 15.4 ekran boyutu ama çok dökdüysen bilemem benimki yarım bardak gitti

serhat00

serhat00

Üye
:d:d karde$ toshibadan $a$mayin boru gibi makinadir ona gore

alixkandemir

Üye
200 ile 250 milyon arası belkide daha az bir masraf çıkmıştır benim tahminim.
Sahi ne oldu ne yaptın ne kadar masrafı çıktı?

hull_ram

hull_ram

Üye
ben de bu gece pes oynarken su sisesini devirdim leptopun üstüne. Suyun bilgisayarn üzerine döküldügünu farkednce gayet serin kanli güc dugmesine basili tutmak suretiyle kapattm, pili ckardm. Sonra bilgsyri ters cevirdgmde dökülen su miktarini görünce heyecan yaptm, sahadet falan getrmeye basladm:)) bilgsayari kurumaya braktm. Sabah olunca fön yöntemini kullandm. Daha acmadm bilgsyri, bakalim nolck sonuc:)))

lasker-i

Üye
arkadaslar başınıza böyle bi olay geldiği zaman direk pc yi kapatın bataryasını sökün chip set den olmayın eğer acarsanız anakart gider size daha çok masraf açar ama kapalı kalırsa bi klavye değişimiyle paçayı kurtarırsınız ben nootbook servisinde çalısıyorum onarım ücretleri sıfır parçayla hemen hemen aynı ücrette