Laptop Tavsiyesi (1500TL - 2500TL)

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Bugün cihazı aldım freedos olanı sipariş etmiştim, cihaz kilit tuşuna basınca açılmadı tepki veriyor ışıklar falan yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu hemen içini açtım ram'i tam takmamışlar kendim de takmak istemedim kırarım oturtamam diye çok hassas geldi gözüme bilgisayarcı bi tanıdık vardı sağolsun o taktı onun dışında bi sıkıntı yok malzemesi göründüğünden daha kaliteli şimdilik beğendim umarım bi sorun çıkmaz yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler :) ekstra tavsiyeleriniz varsa beklerim :D

E5603 ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Asus gibi ünlü bir marka PC almanızı önerirdim.
Şunu Belirtmeliyim ki Satış Sonrası hizmet çok önemli ve takbiki kalite de.
Sonuç olarak: " " ürününü Almanızı önerirdim...

turkishield

turkishield

Üye
Bugün cihazı aldım freedos olanı sipariş etmiştim, cihaz kilit tuşuna basınca açılmadı tepki veriyor ışıklar falan yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu hemen içini açtım ram'i tam takmamışlar kendim de takmak istemedim kırarım oturtamam diye çok hassas geldi gözüme bilgisayarcı bi tanıdık vardı sağolsun o taktı onun dışında bi sıkıntı yok malzemesi göründüğünden daha kaliteli şimdilik beğendim umarım bi sorun çıkmaz yorum yapan yapmayan herkese teşekkürler :) ekstra tavsiyeleriniz varsa beklerim :D

tam olarak hangi cihazı aldın dostum?

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak hangi cihazı aldın dostum?
Monster Abra A5 V6 1.3

0MG90

0MG90

Üye
Monster Abra A5 V6 1.3

Hayırlı olsun yükle Gta 5'i keyfine bak :)

• Beğen
Tepkiler: Preloader

AtlıKarınca1907

Üye
Dostum bir çok sitede uygun bulunuyor. Kontrol etmeni tavsiye ederim. ASUS marka notebooklar daha güçlü ve uzun ömürlüdür.

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve CaptainPrice.
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dostum bir çok sitede uygun bulunuyor. Kontrol etmeni tavsiye ederim. ASUS marka notebooklar daha güçlü ve uzun ömürlüdür.
Atı Alan Üsküdar'ı geçmiş... :))
Artık bakmasına gerek yok..

• Beğen
Tepkiler: Preloader

Üst Alt