Preloader
Üye
asus modelini ben kulaniyorum. oyun oynarken bir sogutucu almaniz iyi olur. crysis2 oynarken aida programi 80dereceyi gordu. hava mazgallari biraz kucuk, gta5 gibi ram isteye oyun oynicaksaniz almalisiniz, ama bulabilirseniz 8gb takili alin. ben kendim taktigimda oyunda alt+tab yapinca mavi ekran aliyorum windowsda, ekran kartini belleginin 4gb olmasina dikkat edin. gta5 max ayarda 10-15 fps veriyor. bilgisayara ssd taktiginizda bilgisayar 3-4 snde hazir oluyor. pili 3-4 saat kadar dayaniyor. pilde koruma ozelligi var surekli fisde birakabilirsiniz. klavye bilgisayarin icine gomulu bir sey dokmemeye dikkat edin. tuslar biraz sert(ses konusunda) ama zamanla yumusar diye umuyorum, hoparlorler klavyenin altinda yani klavyeden ses geliyor hoparlor aramayin dogru ayarlarla sesi gayet guzel, kendi ses programi idare eder, profesyonel calismak isterseniz bir ek program sart. baska takildiginiz yer varsa yardimci olabilirim
intel ekran karti 2 gb degil bios en fazla 512MB ye kadar destekliyor bilginiz olsun bios uzerinden ataniyor, ramden atanan kadar gidiyor.
Sanırım Monster almak daha mantıklı asus da beni yarı yolda bırakmaz aslında ama o çok daha cazip duruyor
ama bu ram konusu can sıkıcı bi durum gibi sanırım tamı tamına uyumlu bir ram bulmak gerekiyor E5603 ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamasından gönderildi.