Laptop RAM Kullanımı.Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Laptop RAM Kullanımı.Yardım.
Sistem Bilgileri:

Intel Core 2 Duo P7350 @2.00GHz
Nvidia GeForce G105M
2x2 Nanya DDR2 Ram
Clevo W760SUN Anakart
Toshiba MK3265GSX ATA Harddisk
Windows 7 Home Premium 32bit

son günlerde sanal ramden fazla yiyorum 1.5 2 GB kadar ve kasmaya başlıyor ne yapabilirim yada başka önerileriniz varmı?

kol@j

kol@j

Üye
gereksiz programları kaldır...
sağ altta devemlı açık aktif olan programların ihtiyacın olmadığı zaman kapat...

khytr89

khytr89

Üye
4 gb ramlı pc ye hiç 32 bit mi yüklenir :nono: yakıştıramadım maxicep üyesine :D . pc nden tam performans alman için 64 bite geçmeni öneririm. 4 gb ramın hepsini kullanır böylece.Ayrıca win 7 ve vista nın ram yeme gösterme tablosu hazırda bekleyen ramıda yiyo diye gösteriyo.Ek bi uygulama açılınca sorun olmuyo hazırda beklettiği ramdan yiyo çünkü.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
yani 64bit windows 7 alacam öylemi ? zaten ben de ilk başlarda farkettim 4gb ram olmasına rağmen 3gb gösteriyodu bende anlamadım :allalla:

Love Prince

Love Prince

Üye
win7 yi tavsiye ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
64-Bit desteği olan bir işlemciye 32-Bit kurmanda bir sakınca yok ama RAM ihtiyacını tam karşılamaz.Bence de 64-Bit kur.Ayrıca sanal bellek miktarını önerilen boyuta getir.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
önerilen boyuta getir derken arttırmalımıyım yoksa daha az mı kullanmalıyım?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önerilen boyut arttırma ya da azaltma değildir.Disk üzerinde kullanılan belleğin , diskinizin karşılayabildiği konuma getirilmesidir.Sen onu otomatik yaparsan varsayılan boyuta geçer zaten.

khytr89

khytr89

Üye
win 7 64 biti almana gerek yok.internetten torentten indir ama laptopun altındaki şifreyi yaz.32 bitle 64 bit in şifreleri aynı

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
hocam virtual pc kullanıp server kuruyorum 3GB sanal ram var bana gereken en azı da 1GB ben 1.5GBlık kuruyorum sizce ne kadar yapmalıyım? bir de P8700 hakkında bilginiz varmı fiyat ve özellik olarak?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yokmuuuu bide turkiyede intel core 2 duo t9900 satiliyomu bilgisi olan varmi?

--------------- Ekleme ---------------

cevap yokmuuuu bide turkiyede intel core 2 duo t9900 satiliyomu bilgisi olan varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...