laptop önerisi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
laptop önerisi :(
kardeşlerim 1600 max fiyat olrak önerebilceginiz laptop varmı bi iki hafta içinde alcam üni öğrenciyim flim izlerim ve ilalki arkilerle pes kapısırız önerilerinizi bekliyorm kardeşlerim

alperen kutuk

Üye

kardeş suan bende var her oyunu sıkıntısız oynarsın hertürlü işini görür gönül rahatlığıyla alabilirsin

Uhops

Uhops

Üye

bence bunu al. Hem bütçene uygun hemde i7 li. Zaten çok oyun oynuyan biri değilsin heralde. Öyleyse gt645m ekran kartlı lenovo al. :oke:

- - - Eklendi - - -

Buda i7 li:

- - - Eklendi - - -

Bu ise hem i7 hemde gt645m ekran kartlı bütçeni 5-10tl aşıyor.

60Samet09

60Samet09

Üye
sony vaio al windows 7

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
saolun kardeslerim lenovo guzel gbi pc depo cok uygun ama taksitle alcam malesf pc depoda taksit olmuyo galiba...

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
peki freedos alinca bnde windows 7 cd si var drek kurablrmiyim pc performansini etkilyn bise olurmu

Uhops

Uhops

Üye
peki freedos alinca bnde windows 7 cd si var drek kurablrmiyim pc performansini etkilyn bise olurmu

Direk cd'yi okutup 30 dakikada atarsın formatı. Fakat win8 yüklersen daha hızlı olur.

zebercet27

Üye
arkadaslar ben de iki pc arasnda kaldım yardımcı olur musunuz sizce hangisi

lenovonn rami, işlemci hızı falan daha iyi ama asusn da ekran kartı iyi aralarında 50 tl fark... kararsız kaldım sizce hangisi
bi de bunu buldum

badmus

badmus

Üye
arkadaslar ben de iki pc arasnda kaldım yardımcı olur musunuz sizce hangisi

lenovonn rami, işlemci hızı falan daha iyi ama asusn da ekran kartı iyi aralarında 50 tl fark... kararsız kaldım sizce hangisi

O 2 bilgisayar arasinda kaldiysan Asus'u al :oke:

Fatic

Fatic

Üye
Bencede asus al.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence 14" ekranı olan son bulduğun vatan'dakini al ;)

cnbrs56

cnbrs56

Üye
kardeşlerim 1600 max fiyat olrak önerebilceginiz laptop varmı bi iki hafta içinde alcam üni öğrenciyim flim izlerim ve ilalki arkilerle pes kapısırız önerilerinizi bekliyorm kardeşlerim

kesinlikle acer alma kardeşim ben aldım çok pişmanım :(

ArifYılmaz42

Üye
kardeş lenovo al lenovonun işlemcisi ramı daha iyi ekran kartıda öle internetten fps değerlerine bakarsan 740mnin 640m ile aynı olduğunu görürsün 645m daha iyi bi ekran kartı bence lenovoyu al ben şu anda lenovo kullanıyorum y500 oyunlarda ve proğramlarda hiç bi kasma olmuyo ısınma problemi yok süper bilgisayar bence lenovo

Emip

Emip

Üye
sony vıa serisine bak

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
bakınıyorum hala

Uhops

Uhops

Üye