Asus Laptop Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

volki21

Üye
    Konu Sahibi
Asus Laptop Önerisi
Laptop almayı düşünüyorum ama oyun oynamak için istiyorum gerektiğinde bir kaç sağlam program çalıştırabilmesi gerekiyor. Tercihim asus max 2200 verebilirim işlemci ya i5 ya i7 olmalı ekran kartı 840 aşağı olmamsı gerekiyormuş oyun için 64 bit 128 bit olayını tam anlamayamadım ekran kartı için ne kadar önemlidir bilemem şu pcyi buldum bana uygunmudur mesela bi gta 5i orta düzeyde oynayabilirmiyim şimdiden teşekkür ediyorum yardım edip etmeyen arkadaşlarıma kolay gelsin

bu idare edermi beni fikirlerinizi merak ediorum

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Buda iyi ama daha iyiler olduğuna eminim

FK5896

FK5896

Üye
bende 2 gün önce aldım K56C modelini . özellikleri: 8 gb dd3 ram, 1 tb hdd, nvidia geforce GT740M 2gb paylaşımsız, i7 3537u işlemci 2.50 turbo boost 3.10 ghz. sistem böyle hiç donma yaşamadım ki yaşayacağımı da sanmıyorum. bu işten daha iyi anlayan arkadaşım gta 5'i high'te rahat oynarsın şuan bunu kastırabilecek oyun yok dedi :) ama bütçeyi biraz daha zorlarsan, bu da var kötü olduğunu duymadım bu zamana kadar çoğu kişinin önerdiği markalardan biri :)

volki21

Üye
    Konu Sahibi

Son olarak bunu almaya karar verdim tek sıkıntı islemci i5 onun haricinde ekran karti bomba islemci i5 olmasi o kadar problem çıkarmı acaba yoksa i7yi mi alsam

FK5896

FK5896

Üye

Son olarak bunu almaya karar verdim tek sıkıntı islemci i5 onun haricinde ekran karti bomba islemci i5 olmasi o kadar problem çıkarmı acaba yoksa i7yi mi alsam
i7 tabii kide daha iyidir ama i5 te kötü değildir herhalde performansı hakkında bilgim yok ama uzun süre kullanmayı düşünüyorsan i7 senin için daha iyi olur :)

minoo

minoo

Üye
Laptop almayı düşünüyorum ama oyun oynamak için istiyorum gerektiğinde bir kaç sağlam program çalıştırabilmesi gerekiyor. Tercihim asus max 2200 verebilirim işlemci ya i5 ya i7 olmalı ekran kartı 840 aşağı olmamsı gerekiyormuş oyun için 64 bit 128 bit olayını tam anlamayamadım ekran kartı için ne kadar önemlidir bilemem şu pcyi buldum bana uygunmudur mesela bi gta 5i orta düzeyde oynayabilirmiyim şimdiden teşekkür ediyorum yardım edip etmeyen arkadaşlarıma kolay gelsin

bu idare edermi beni fikirlerinizi merak ediorum

İşletim sisteminde sadece 8.1 sağlıklı kullanırsın ama söyleyeyim. Baktım şimdi, asus'un driver desteği yok 8.1 haricindeki sistemler için.

Sürücüler ve araçlara gir bak işletim sistemi desteklerine istersen.

volki21

Üye
    Konu Sahibi
Ustam i7 alicam son olarak araştırdım saglam diyor cogu arkadas beni götürür bi gta5 i highda oynarım yeter abi valla artısiyla eksisiyle kiyasladik hadi hayırlısı

Üst Alt