bargnes
Üye
Merhaba şahsım olarak bir hafta önce toşhiba Celeron c50 almıştım beş yıl garantili aradığın özelliklere sahip oyun oynamayı sevmem gazete okumak müzik dinlemek tv izlemek için almıştım. .gayet iyi işlerimi görüyor çözünürlük 1968×768 satışa cikar Mayı düşünüyorum 29 Unda windovs 10 yükseltiyor tam sürümBen bi laptop almayı düşünüyorum yapacağım iş facebook da googlede gezinme araştırma yapmak haber okumak film izlemek için oyun da pek tutkulu değilim olmazsa olmaz ım değil ztn 30 -45 dakkadan sonra sıkılıyorum buna göre bi laptop önerirmisiniz şimdiden teşekkürler
facebook ve googleda gezinmek için laptop almanıza bile gerek yok 200-300tl lik tabletler sizin işinizi rahatlıkla görecektir. ihtiyacınzıa göre para harcayın derim sadece bahsettiğinz işler rahatlıkla tabletlerden yapılabiliyor.Ben bi laptop almayı düşünüyorum yapacağım iş facebook da googlede gezinme araştırma yapmak haber okumak film izlemek için oyun da pek tutkulu değilim olmazsa olmaz ım değil ztn 30 -45 dakkadan sonra sıkılıyorum buna göre bi laptop önerirmisiniz şimdiden teşekkürler
599 tl fiyatlı Acer A101 de bu hafta özellikleri fena diilAma cd dvd açmak lazım tablet bu işi görmez
Oyun olayını anlamam hiçO pc gta 5 vb yi kaldırırmı
oyun tutkum değil demişsin olmazsa olmazım demişsin gta 5 oynayacaksan 1500tl lik laptoplardan aşağıya bakmayacaksın şuan için oda en düşük değerlerde açarsın oyunu daha iyi oynayayım seneyede çıkanlarıda rahat oynayayım dersen 3000binlere doğru çıkacaksın yok nette gezeyim facede gezeyim dersen bir de dvd açsın istersen arkadaşın önerdiği laptop sizin işi görür paranıza göre yani. durum.O pc gta 5 vb yi kaldırırmı
farklı oyunlar farklı donanım özellikleri ister. şöyle yanlış bir kanı var ekran kartınız iyi ise her oyunu açar. bahsettiğiniz oyunlardan bir tek skyrim i oynuyorum (kuralı 1 hafta olmadı) bu younlar her tülü donanımı kullanır.şimdi siz baştan internet, facebook dediğiniz oyun okadar önemli değil demiştiniz. sonradan işin rengi değişti üst seviye yakın oyunlarda girdi işin içine. eğer öğrenci değilseniz ve pc yi evde kullanıp odadan odaya gezdirmek için alacaksanız laptop önermem ozaman sizin için en mantıklı çözüm masaüstü bir pc olur. ama yok öğrenci iseniz tabi durum değişiyor o zamn bütçeyi bir netleştirmeniz gerekir.Teşekkürler. Ben kendimi daha net anlatayım şimdi face youtube google de gezinmek fifa 13 gta san gat vice gta 4 counter Yüzüklerin efendisi ayskrim mi ne öle bi oyun sonra truck simulator 13 vb oyunları oynayabileceğim bi pc istiyorum inşaallah kendimi tam anlatmışımdır
1366x768 ise sıkıntı olmadan oynatırben pc Windows 8.1 ve i7 işlemcilidir ozellikler ise soyle
1. 2.3ghz den 3.3ghz ye kadar çıkıyor
2. 8gb ram DDR3
3. 2gb ekran karti nvidia gt 840m Optimus
4. 1 tb harddisk 5400 rpm
gta 5 i kaldirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?