Laptop Jak Sorunu ses gelmiyor. mic çalışmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Jak Sorunu ses gelmiyor. mic çalışmıyor.
Arkadaşlar ;

Ben Laptop'uma harici hoparlör takıyorum.(Dahili Hoparlör de Sorun yok) Birçok Hoparlör denedim. Yani Hoparlörde sorun Yok. Ama ses Çıkmıyor Birde Msn'de felan konuşurken Karşı tarafın sesi geliyor. benimki gitmiyor Yani Büyük ihtimal Mikrofon ve Hoparlör Jak larında Sorun var. Format atsam düzelir mi? yada Nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
anakartınızın modelini söyleyebilirsenez daha fazla yardımcı olabilirim. bu arada ses kartı driverınızın yardımcı yazılımı varmı hd vdeck, realtek sound manager gibi.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Format atsan düzelebilir belki :)

• Beğen
Tepkiler: muqiwara
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Format atsan düzelebilir belki :)
Tamam. Teşekkürler Yorumun İçin.

- - - Eklendi - - -

anakartınızın modelini söyleyebilirsenez daha fazla yardımcı olabilirim. bu arada ses kartı driverınızın yardımcı yazılımı varmı hd vdeck, realtek sound manager gibi.
Laptop Açıkcası benim değil. Bi Hocamızın O söyledi bende buraya yazıyım dedim.bilmiyorum yani Detayları

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
bios'u factory default'a çekmeyi,işletim sistemine uygun ses driverlarını güncellemeyi yada silip yeniden kurulumunu deneyebilirsiniz.format son çare olarak denenebilir.

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
bios'u factory default'a çekmeyi,işletim sistemine uygun ses driverlarını güncellemeyi yada silip yeniden kurulumunu deneyebilirsiniz.format son çare olarak denenebilir.
Tamam ama bu bios'u factory default yapmayı biraz daha açarsanız Onu denerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...