laptop fikir

Sponsorlu Bağlantılar

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
laptop fikir
Yeni laptop aldım da özellıklerini yazayım; samsung marka intel core i5 3230M 4 GB RAM RADEON HD8570 2GB paylaşımsız ekran kartı 2,6 ghz 500 gb HDD

Nasıl sizce ıyı iş yapar mı oyunların son ayarlarında?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Yeni laptop aldım da özellıklerini yazayım; samsung marka intel core i5 3230M 4 GB RAM RADEON HD8570 2GB paylaşımsız ekran kartı 2,6 ghz 500 gb HDD

Nasıl sizce ıyı iş yapar mı oyunların son ayarlarında?
oyunları son ayarda oynayamazsın malesef düşük-orta ayarda oyun oynatır.. pes13 gibi basit bir oyunu yüksek ayarda oynatacaktır.
onun dışında bazı ağır oyunlarda low da bile kasma yapabilir.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
8570 yüksek model değil mi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bi anlayamadım şu giriş seviyesi falan nasıl oluyor diye. Şimdi onun başında 8 var yüksek olması gerekmiyor mu

Uhops

Uhops

Üye
bi anlayamadım şu giriş seviyesi falan nasıl oluyor diye. Şimdi onun başında 8 var yüksek olması gerekmiyor mu

aynen nvdia yı daha yeni yeni çözmeye başladım ama.7670 gibi ekran kartlarından yüksek sayıda 8570.başta hd yazdığından mı onboardmı yanı anlayamadım gitti bu ekran kartı sıralamasını

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi

oyunları son ayarda oynayamazsın malesef düşük-orta ayarda oyun oynatır.. pes13 gibi basit bir oyunu yüksek ayarda oynatacaktır.
onun dışında bazı ağır oyunlarda low da bile kasma yapabilir.

Böyle demişsin de ben aldıgım yerde, baska kullananlar falan hepsine sordum hepsi battlefield3 bile, most wanted olsun gta 4 olsun hepsi son ayarda sıfır kasma ile oynanıyor dedi bu arada HD8750 bu sene cıkmıs olup, GT640-650 ile eş seviyede olan bı ekran kartıdır. Bende deniycem şimdi oyunları yazarım ama bır sorunum var ekran kartı olarak onboard olan İNTEL HD4000 kullanıyor ama ben her zaman RADEON HD8750 Kullanmasını istiyorum radeon ccc programından bi türlü anlaşamadım ama performansı en üst seviyeye getirdim oyun içinde ekran kartı geçişi mi yapıcak kalıcı olarak geçiş için ne yapabilirim?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hd8570 mi hd8750 mi önce onun bi kararını ver :oke:
Sonra oyun testlerinde tartışırız

lolaman

lolaman

Üye
Hasan abi sen bir aralar bana diyordun Berke ile tartışıyordunuz tatlı tatlı "Tehlike" idi adı.Sen 630m için ne demiştin bir söylesene. :D yeri değil ama :D sonuçta o da bir ekran kartı :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hasan abi sen bir aralar bana diyordun Berke ile tartışıyordunuz tatlı tatlı "Tehlike" idi adı.Sen 630m için ne demiştin bir söylesene. :D yeri değil ama :D sonuçta o da bir ekran kartı :D

Hatırliyorsan soyle ben unuttum ne demişim :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hala ayıkamadım :ehe:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Yeme abi beni medium demiştim ultrada açtım iki oyunuda :ehe

:kop2: nvidia yapar. Adamlar driverdan kazanıyor ciddi farklar yaratabiliyorlar.
Çözünürlüklük çok büyük etken 720p ile 1080p arası 2.2kat yoğunluk farkı var :good:.
Ama fps sınırı dediğimiz 30 kare saniye barajının altına indiği sürece ultrada oynamak bişey ifade etmiyor.. Gözden göze fark eder. Ben 30un altına inince farkediyorum. Rahatsız oluyorum.
Sen farketmiyor olabilirsin senin için ultra benim için high akıcı :oke:

lolaman

lolaman

Üye

:kop2: nvidia yapar. Adamlar driverdan kazanıyor ciddi farklar yaratabiliyorlar.
Çözünürlüklük çok büyük etken 720p ile 1080p arası 2.2kat yoğunluk farkı var :good:.
Ama fps sınırı dediğimiz 30 kare saniye barajının altına indiği sürece ultrada oynamak bişey ifade etmiyor.. Gözden göze fark eder. Ben 30un altına inince farkediyorum. Rahatsız oluyorum.
Sen farketmiyor olabilirsin senin için ultra benim için high akıcı :oke:
30 fps 29 a inse bile anlıyorum gerçekten hoş değil :D zaten ultra açıyor diye ultrada oynayıp sistemi yormuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Lolde herşey son ayardeyken 60+ fps işte bide ekran kartı HD8750 elim çarpmış ta :D şimdi tartışalım :P

sena5135

sena5135

Üye
batllefield 3ü hd300 bile kasmadan oynatıyo problem olcağını sanmıyorum

MaxipmaN

Üye
525m bu yeni oyunlarda napar acaba?