oyunları son ayarda oynayamazsın malesef düşük-orta ayarda oyun oynatır.. pes13 gibi basit bir oyunu yüksek ayarda oynatacaktır.Yeni laptop aldım da özellıklerini yazayım; samsung marka intel core i5 3230M 4 GB RAM RADEON HD8570 2GB paylaşımsız ekran kartı 2,6 ghz 500 gb HDD
Nasıl sizce ıyı iş yapar mı oyunların son ayarlarında?
8570 yüksek model değil mi
bi anlayamadım şu giriş seviyesi falan nasıl oluyor diye. Şimdi onun başında 8 var yüksek olması gerekmiyor mu
oyunları son ayarda oynayamazsın malesef düşük-orta ayarda oyun oynatır.. pes13 gibi basit bir oyunu yüksek ayarda oynatacaktır.
onun dışında bazı ağır oyunlarda low da bile kasma yapabilir.
Hasan abi sen bir aralar bana diyordun Berke ile tartışıyordunuz tatlı tatlı "Tehlike" idi adı.Sen 630m için ne demiştin bir söylesene.yeri değil ama
sonuçta o da bir ekran kartı
![]()

15 tane konu açmışım neredeyse ahanda buldum http://www.maxicep.com/pc-donanim-genel/bu-ozelliklerle-bu-oyunlar-acilirmi-664371.html
Hatırliyorsan soyle ben unuttum ne demişim![]()
Yeme abi beni medium demiştim ultrada açtım iki oyunudaHala ayıkamadım:

Yeme abi beni medium demiştim ultrada açtım iki oyunuda![]()
nvidia yapar. Adamlar driverdan kazanıyor ciddi farklar yaratabiliyorlar.
. 
30 fps 29 a inse bile anlıyorum gerçekten hoş değil
nvidia yapar. Adamlar driverdan kazanıyor ciddi farklar yaratabiliyorlar.
Çözünürlüklük çok büyük etken 720p ile 1080p arası 2.2kat yoğunluk farkı var.
Ama fps sınırı dediğimiz 30 kare saniye barajının altına indiği sürece ultrada oynamak bişey ifade etmiyor.. Gözden göze fark eder. Ben 30un altına inince farkediyorum. Rahatsız oluyorum.
Sen farketmiyor olabilirsin senin için ultra benim için high akıcı![]()
zaten ultra açıyor diye ultrada oynayıp sistemi yormuyorum 
Lolde herşey son ayardeyken 60+ fps işte bide ekran kartı HD8750 elim çarpmış taşimdi tartışalım :P

Bende öyle düşünmüştüm sağolasın bilgi yardımın için oyunlar yolda8750 ise sıkıntı yok![]()
)