Laptop Aldım Packard Bell Yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fragger

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Aldım Packard Bell Yardım edin :(
İşlemci i5 , 6gb ram , 2 gb nvidia gt630m var , 500 gb hdd felan ısınmasıda yok ama tek sorun :

mesela oyunu açtım oyunda nfs mw girdim çözünürlük pek yok 1024x724 bu en sonu ekranımda kücücük kalıyor laptopda oynanmıyor napcam çözünürlük için

ANIL

ANIL

Admin
1366x768 olması lazım. denetim masasından ekran çözünürlüğüne bir bak en son kaç.

lolaman

lolaman

Üye
modelin sonu 626 ile mi bitiyor :D bu arada bu bilgisayar ile neden mw oynuyosun gerçi bağımlılık yapıyo ben bi ara toshiba kullanmıştım güzelinden 2 yıl falan bende kaldı hep underground oynayıp oyunu bitirmiştim bayağı :D

ANIL

ANIL

Admin
şimdi anladım oyunun verdiği en son çözünürlük 1280x720

lolaman

lolaman

Üye
şimdi anladım oyunun verdiği en son çözünürlük 1280x720
Oyun eski olduğundandır o zaman en iyi bilgisayarların çözünürlüğü buymuş demek :D yada bundan biraz daha fazla.

ANIL

ANIL

Admin
Oyun eski olduğundandır o zaman en iyi bilgisayarların çözünürlüğü buymuş demek :D yada bundan biraz daha fazla.

evet eski olduğu için. googleda biraz baktım bir ayarı var gibi biraz araştır bulursun fırat.

hqn33

Üye
Hocam aldığın cihaz üzerinde iki adet ekran kartı var biri intel biri nvidia sen şuanda oyunu büyük ihtimal intel ile oynuosun.tam ekran yapabilmek için nvidia paneline girip oyunu oraya tanıtman gerekio nette biraz araştırma yaparsan bulursun. bende ati oldugu için tam olarak tarif edemeycem. ama paneli bir kurcala kesinlikle yaparsın

lolaman

lolaman

Üye
Hocam aldığın cihaz üzerinde iki adet ekran kartı var biri intel biri nvidia sen şuanda oyunu büyük ihtimal intel ile oynuosun.tam ekran yapabilmek için nvidia paneline girip oyunu oraya tanıtman gerekio nette biraz araştırma yaparsan bulursun. bende ati oldugu için tam olarak tarif edemeycem. ama paneli bir kurcala kesinlikle yaparsın
Adam modeli vermemiş sen nasıl anladın ya :D hem benim bildiğim çift ekran kartı olsa bile oyun oynarken esas karta geçer veya şarja takınca gerçi oyun eski ama yinede geçmesi lazım.

hqn33

Üye
Adam modeli vermemiş sen nasıl anladın ya :D hem benim bildiğim çift ekran kartı olsa bile oyun oynarken esas karta geçer veya şarja takınca gerçi oyun eski ama yinede geçmesi lazım.

Üstad anlamak meselesi değil daha önce bi çok kez karşılaştım aynı sorunla daha iyisini biliyorsan buyur sen tarif et.Burası paylaşım sitesi bende sadece arkadaşa yardımcı olmak istedim.

ANIL

ANIL

Admin

ekran kartı ile alakası yok ekran ile alakası var. arkadaşın ekranı 1366x768 çözünürlüğünde olduğu için diğer ekran kartıda 1366x768 destekler. fakat oyun eski olduğu için 1280x720 desteği var. bir çözümü olduğunu düşünüyorum internette bulabilir.

- - - Eklendi - - -

otomatik yerine el ile ayarlayıp sen istediğin zamanda geçebiliyorsun.

lolaman

lolaman

Üye

ekran kartı ile alakası yok ekran ile alakası var. arkadaşın ekranı 1366x768 çözünürlüğünde olduğu için diğer ekran kartıda 1366x768 destekler. fakat oyun eski olduğu için 1280x720 desteği var. bir çözümü olduğunu düşünüyorum internette bulabilir.

- - - Eklendi - - -

otomatik yerine el ile ayarlayıp sen istediğin zamanda geçebiliyorsun.
Bence otomatik mantıklı olur unutucaksın oyuna girerken ana karta geçmeyi sonra neden bilgisayarım kötü neden böyle neden monsterım yok olcak :D

ANIL

ANIL

Admin
Bence otomatik mantıklı olur unutucaksın oyuna girerken ana karta geçmeyi sonra neden bilgisayarım kötü neden böyle neden monsterım yok olcak :D

hpde ilk zamanlar sadece otomatikti uygulamaya göre ayarlıyordun sonradan yeni bios geldi el ile ayarlanıyor. ben çok fazla oyun oynamadığım için sıkıntı yok genelde inteldeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt