Fragger
Üye
Oyun eski olduğundandır o zaman en iyi bilgisayarların çözünürlüğü buymuş demekşimdi anladım oyunun verdiği en son çözünürlük 1280x720
yada bundan biraz daha fazla.Oyun eski olduğundandır o zaman en iyi bilgisayarların çözünürlüğü buymuş demekyada bundan biraz daha fazla.
Fırat değil ben Anıl olmak galiba karıştırmak sen
evet eski olduğu için. googleda biraz baktım bir ayarı var gibi biraz araştır bulursun fırat.

Fırat değil ben Anıl olmak galiba karıştırmak sen![]()
Adam modeli vermemiş sen nasıl anladın yaHocam aldığın cihaz üzerinde iki adet ekran kartı var biri intel biri nvidia sen şuanda oyunu büyük ihtimal intel ile oynuosun.tam ekran yapabilmek için nvidia paneline girip oyunu oraya tanıtman gerekio nette biraz araştırma yaparsan bulursun. bende ati oldugu için tam olarak tarif edemeycem. ama paneli bir kurcala kesinlikle yaparsın
hem benim bildiğim çift ekran kartı olsa bile oyun oynarken esas karta geçer veya şarja takınca gerçi oyun eski ama yinede geçmesi lazım.Adam modeli vermemiş sen nasıl anladın yahem benim bildiğim çift ekran kartı olsa bile oyun oynarken esas karta geçer veya şarja takınca gerçi oyun eski ama yinede geçmesi lazım.
Hocam aldığın cihaz üzerinde iki adet ekran kartı var biri intel biri nvidia sen şuanda oyunu büyük ihtimal intel ile oynuosun.tam ekran yapabilmek için nvidia paneline girip oyunu oraya tanıtman gerekio nette biraz araştırma yaparsan bulursun. bende ati oldugu için tam olarak tarif edemeycem. ama paneli bir kurcala kesinlikle yaparsın
Adam modeli vermemiş sen nasıl anladın yahem benim bildiğim çift ekran kartı olsa bile oyun oynarken esas karta geçer veya şarja takınca gerçi oyun eski ama yinede geçmesi lazım.
Bence otomatik mantıklı olur unutucaksın oyuna girerken ana karta geçmeyi sonra neden bilgisayarım kötü neden böyle neden monsterım yok olcak
ekran kartı ile alakası yok ekran ile alakası var. arkadaşın ekranı 1366x768 çözünürlüğünde olduğu için diğer ekran kartıda 1366x768 destekler. fakat oyun eski olduğu için 1280x720 desteği var. bir çözümü olduğunu düşünüyorum internette bulabilir.
- - - Eklendi - - -
otomatik yerine el ile ayarlayıp sen istediğin zamanda geçebiliyorsun.

Bence otomatik mantıklı olur unutucaksın oyuna girerken ana karta geçmeyi sonra neden bilgisayarım kötü neden böyle neden monsterım yok olcak![]()