laptop alcam düşüncelerinizi beklyorm arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

ahatbey

Üye
Sony vaio'dan şaşma!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

SONY VAİO DİYORUM.ÇÜNKÜ YÜKSEK ÖZELLİK ONDA PERFORMANS ONDA TASARIM MUHTEŞEM,DAHA SAGLAM, DAHA NE DİYİM SANA..FİYAT OLARAK DİYOSAN DİGERLERİNE GORE PAHALIDIR DOGRU AMA ARADA FARK VAR OLSUN OKADAR.DİYOSAN BEN AYNI ÖZELLİKTE DAHA UCUZA NOTEBOOK ALIRIM DİYE DOGRUDUR.AM BU SONY VAİO :oke:

canbazgs58

canbazgs58

Üye
selam dostum.ben aldım casper nirvana.250gb hard disk.4 gb ram.1024 mb ekran kartı.güzel cihaz ama oyun oynarken ısınıp kapanıyo.onun haricince çok hızlı bi makina.servise gitti geldi ama sorun devam ediyor.

byfiko27

Üye

sx1sever61

sx1sever61

Üye
canavar dan başkası yalan bende bir tanesi var...değşetler.........

sevgi-yolu

sevgi-yolu

Üye
arkadaşım laptop alacaksan asustan şaşma derim ne kasma nede ısınma sorunu yaşarsın sağlamlık bakımındanda zaten en iyi parçayı hangi pc olursa olsun asus yapmıyor mu?

sevimlicarizma

sevimlicarizma

Üye
kimseye karışmak istemem ama yeni nesil işlemci olan ve yurt dışında 2010 en iyi giriş yapan Packard bell tj 75 i öneririm...

canertar

Üye
Arkadaşlar kdv dadil fiyatlar 1800-2200 TL. arası limit varsa casper alınmaz marka modeller kullanılır. Bir kaç model önerim olacak bakmanızı isterim;

1- Toshiba A505-S6020
Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
NVIDIA GeForce 310M Ekran Kartı Max.2267 MB Ekran Kartı
16'' Ekran boyutu
Parlak kasa numerik tuş takımı
kdv dahil fiyat: 1836 tl.

2- Lenovo Y550P 3241-56U

Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.6 GHz.) 6 MB Cache Bellek
4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
DVD-RW Double Layer
Nvidia GeForce GT 240M 1024 Mb paylaşımsız ekran kartı
15.6'' Ekran boyutu
kdv dahil fiyat: 2194 tl.

ÜRÜNLERİ AKILLI FİYATTAN BAKABİLİRSİNİZ.

gs_tayfun

Üye

Bence bu laptop güzel.
bende bunu almayı dusunuyorum

Yağmur

Üye
ben şuan hp kullanıyorum memnunum ama eğer alıpta disk yedeklemezsen format atma durumunda lisanslı programların yok olur gider. sonra lisanslı bilgisayarda kopya program kullanırsın :) bende değişicem laptopu ve şuan aklımda hp pavilion var ama toshiba ve samsungda bakıyorum. karar verirsem alıcam...

yuski

Üye
arkadaşlar fikrinizi bilmiyorum ama şuna bir bakın demekten kendimi almıyo rum işte laptop budur

ben sizi bilmem ama bu özellik bu fiyat başka yerde yok size söyliyim
kimseye karışmak istemem ama yeni nesil işlemci olan ve yurt dışında 2010 en iyi giriş yapan Packard bell tj 75 i öneririm...
:oke:

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşım netbook almada ne laptop alırsan al :D

canertar

Üye
DELL VOSTRO V3500-CTO1 Modelini öneririm sana..

İ5 İŞLEMCİ 2.26 GHz, 3 GB DDR3-1066 MHz, 320 GB SATA HDD, NVİDİA 310M PAYLAŞIMSIZ EKRAN KARTI, 15.6'' EKRAN BOYUTU, HDMI ÇIKIŞA SAHİPTİR... FİYATIDA 1800 TL CİVARINDA ÜRÜNE AKILLI FİYATTAN DA BAKALİRİSİN...

EN AZINDAN CASPER DEN İYİDİR:)

kelebej

Üye
ben toshiba kullanıyorum. satellite A350-212-214 gayette memnunum. cok pahalıda değil.
özellikleride güzel. hatta elime geldiğinde vista yüklüydü. win7 yüklettim hiç kasmadan calışıo. istersen bak.

Üst Alt