laptop adaptörü

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
laptop adaptörü
arkadaşlar benim laptopun adaptörü bozulmuş galiba takıyorum hiç şarj olmuyor.başka bir notebookun adaptörü benimkine uyuyordu..taktım adaptörü pc kapalıyken şarj ediyor fakat açınca pcyi bi ediyor bi etmiyor..şarj ışığı yanıp sönüyor..pili çıkarınca pcyi açıyorum fakat 30 dk sonra gücü kesiyor ve çat pc kapanıyor..bunlar benim adaptörün değil başka adaptörde olan sorunlar..benimki tamamen ölmüş zaten :D işte böyle haftasonu servise götürcem de merak ettiğim acaba sorun pcdenmi kaynaklanıyor yoksa yeni adaptör alsam geçermi?bir de bu adaptörlerin fiyatı ne civarda söylerseniz sevinirim :)

- - - Eklendi - - -

umarım anlatabilmişimdir derdimi :ehe

bor31

Üye
Fiyatları 40-50 lira arasıdır tahminen.Garantisi varsa servisten ücretsiz değişim yaparlar.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatları 40-50 lira arasıdır tahminen.Garantisi varsa servisten ücretsiz değişim yaparlar.

garantisi yok.teşekkürler.acaba sorun pcden mi kaynaklaniyor yoksa adaptörden mi :hmmm

restmod

restmod

Üye
Kadikoyde bilgisayarcilar hani var oraya bak en uygun orda bulursun denersin ariza varsa bilgisayardadir

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
kadıköy :hmmm şu an oraya götüremem oraya servis yazmışımda bilgisayarcıya götüreceğim.olmazsa istanbula geldiğimde uğrarım kadıköye.

bor31

Üye
bir elektrikçiye götür değerleri ölçsün ancak öyle belli olur.

codblackops2

codblackops2

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt