Laptop Açılmıyor .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Açılmıyor .
Merhaba arkadaşlar hiç hayırlı bişi olmadı.

Dün ben evden çıkarken laptop açıktı babam kullanıyodu. Sonra işte kapatmış o. Açmaya çalıştıgında ise açılmıyormuş . Bilgisayarcıya vermiş dün. Oda açamamış . Şuan da ne olucak bilmiyorum. Bilgisayarcıdan haber bekliyoruz.

Tahminince ufak bi sorun var güç alması ile ilgili yada harbiden anakart yandı yada ekran kartı .

Anakart yandı diyelim hardiskim deki veriler sapa saglam dururmu ?
Zaten laptop eski bizim . Marka=Sony Vaıo
Model=Vgn-fs-285m

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Laptop un Eski olmasi onemli degil. HDD yanmadigi surece verilerine hicbirsey olmaz. Yani normal bir kullanici olarak verilerine her halukarda ulasabilirsin. Bilgisayarci elemana soyleseydiniz HDD ye dokunmasin. Evde baska bir bilgisayar varsa 2.5 inclik external hdd kutusuna koy ve usb bellek gibi kullan HDD yi. Fakat external kutuyu secerken HDD baglanti portunu dogru teshis etmen gerek. SATA mi PATA mi. iyi sanslar.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
başka pc yok. Bilgisayarcıdan haber geldi. Verile
re bişi olmaz diyor ama emin degil. İşlemci yanmış 100tl istiyor yaptırcaz mecbur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yuuhhhh.. 100 tl mı...
Ben olsam yaptırmazdım..
Tmm masraf 100tl olabılır ama degmez o pc ye para harcamaya

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
başka bi şansımız yok malesef işim için gerekli bana :) bilgisayarcıdan geldim. İşlemcimi ne yanmış . Format atcak temizlicek parça degiştircek toplam 100 tl dedi. 2-3 günü hazır olur dedi.

Konu kapatılabilir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
neyse olan olmuş.
Yenı ıslemcı hayırlı olsun.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt