erdi_s
Üye
sen de haklısın kardeşim ama telefonun kendine has bi güzelliği yok muBu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı yaBiraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani.
![]()
sen de haklısın kardeşim ama telefonun kendine has bi güzelliği yok muBu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı yaBiraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani.
![]()
Bu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı yaBiraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani.
![]()

3310 kullanın ozaman
Abartma.
telefondan Asphalt 6 HD açmasını beklemiyorum. sadece tamamen yazıdan oluşan bir web sayfasını açmasını bekliyorum bunda da böyle yapıyorsa ve siz savunuyorsanız pes.
Ne yazısı ya 5 MB lık resim dolu siteleri açıyorum sorunsuz. 7 MB bi siteye girdim hafıza dolu uyarısı aldım. Site sorunluysa telefon napsın arkadaş.
kardeş 5 defa garantiye gitti geldi tüketici hakklarına verdim adamlar aklandı telefon bana kaldı iyi mi
Bu telefon iPhone killer olarak piyasaya çıkmamış mıydı yaBiraz iPhone killer performansı beklemek lazım yani.
![]()
Nokia mı dedi alın size iPhone Killer 5800 diye? Fan siteleri iPhone Killer lafını uydurdu. Ayrıca, iPhone ile 5800 (2009 yılında) arasında fark yoktu, hatta 5800 daha iyiydi. Şimdi de N9 iPhone'dan daha iyi
Daha 5 MP kamera kullanıyor Apple Nokia 12leri kullanırken.