Kedi Yavrusu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende 3 adet hesap var İnci Sözlükten . Zamanında lazım olur diyerek almıştım.
ee ne bekliyorsun kardeşim 5800 dan
vay uyanık vay
satsana birini
5800'lar çok sorunlu çıktı.. Halbuki ilk aldığım zaman çok umutluydum
arkadaşlar sizi bir türlü anlayamıyorum ben. 5800 nokianın çıkardığı ilk dokunmatik telefon ve bunu siz de biliyorsunuz. ya bu telefondan iphone performansı bekliyorsunuz. ben 9 aydır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. internette giremediğim hiç bir site yok (bilgisayarımda girdiğim sitelerin hepsne girebiliyorum)
o kadar para veriyorsunuz bi de isyan ediyorsunuz. Artık 5800'ı yerden yere vurmaktan vazgeçin. Madem bu kadar ağlayacaktınız almasaydınız. Iphone alın hiç sorun yaşamayın o halde. Kaldı ki ben Iphone için harcanan parayı çöpe atılmış olarak nitelendiriyorum. Kusura bakmayın lütfen. Dayanamıyorum 5800'a bu lafların edilmesine. Sonuçta elektronik bi alet. Bütün elektronik aletlerde bozuk, hatalı vs. olabiliyor. Sonuçta insan yapımı bir şey. Olur böyle şeyler. Burda yerden yere vurmnın anlamı yok!!!
arkadaşlar sizi bir türlü anlayamıyorum ben. 5800 nokianın çıkardığı ilk dokunmatik telefon ve bunu siz de biliyorsunuz. ya bu telefondan iphone performansı bekliyorsunuz. ben 9 aydır kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. internette giremediğim hiç bir site yok (bilgisayarımda girdiğim sitelerin hepsne girebiliyorum)
o kadar para veriyorsunuz bi de isyan ediyorsunuz. Artık 5800'ı yerden yere vurmaktan vazgeçin. Madem bu kadar ağlayacaktınız almasaydınız. Iphone alın hiç sorun yaşamayın o halde. Kaldı ki ben Iphone için harcanan parayı çöpe atılmış olarak nitelendiriyorum. Kusura bakmayın lütfen. Dayanamıyorum 5800'a bu lafların edilmesine. Sonuçta elektronik bi alet. Bütün elektronik aletlerde bozuk, hatalı vs. olabiliyor. Sonuçta insan yapımı bir şey. Olur böyle şeyler. Burda yerden yere vurmnın anlamı yok!!!
hayır tabi ki ama dayanamıyorum biraz abartmış olabilirim ama. Sen Iphone kullanıyosun mesela arasındaki farkı çok iyi bilirsin. Bu konuda söylenmedi belki ama başka açılan konularda çok Iphone karşılaştırması yapılıyo. O da geldi aklıma çok kızdım. Ben 5800'ı Nokia'nın bu zamana kadar çıkardığı en iyi telefonlardan biri olarak görüyorum. Benim kişisel eleştirim ve görüşüm bu.telefondan iphone performansı beklemek???
sadece yazılardan oluşan bir sözlük sayfasını açmak iphone performansı mı sence?
teşekkür ederim kardeşim beni desteklediğin için. Telefon rekor üstüne rekor kırdı üstüne üstlük hala deli gibi satıyor
Dostum burda yazılanların hepsi boş. Biz ne kadar dil döksekte anlamaz millet düz mantık gidiyor.
Bende hiç internetimde sorun çıkmıyor, resetlenme hiç yok, takılma zaten yok, takır takır maşallah çalışıyor. Memnunum da. Daha neyi beğenmiyon git o zaman Nokia alma. Unutmayın Nokianın satış rekorları kıran telefonu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?