Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

ramakm86

ramakm86

Üye
hadi leeeeeeeennn adam milyonlarca telefon yapıyo, hem müzik calar cı, kameracı televizyoncu isi degil bu,sanki iphon telefonların agababasıymıs gibi, nokia dedinmi bu isin alt yapısı, iste o kadarrrrr...:nono:

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
ne biliyonki sen nokia diyon ne biliyon nokia nın ne üstünlüğü var bu söylediğim cihazlardan

laveled

laveled

Üye
hadi leeeeeeeennn adam milyonlarca telefon yapıyo, hem müzik calar cı, kameracı televizyoncu isi degil bu,sanki iphon telefonların agababasıymıs gibi, nokia dedinmi bu isin alt yapısı, iste o kadarrrrr...:nono:
:D o devir eskidendi

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye

aynen katılıyorum:oke:

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
zaten şu 5800 cılar telefonunuz fabrika hatlarıyla dolu ama yinede kötülemessiniz kendi malın oldumu kötülemez ya insan aynen o durum

cavekid

cavekid

Üye
hayırlıolsun

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş

thehero660

thehero660

Üye
ne güzel telefon 5800

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
zaten şu 5800 cılar telefonunuz fabrika hatlarıyla dolu ama yinede kötülemessiniz kendi malın oldumu kötülemez ya insan aynen o durum

Hiç alakası yok yani hiç değilse kendi adıma öyle
Yazmıştım yine yazıyorum Dünyada en iyi sisteme ve en iyi tel modeline sahip tek firme apple e haliyle İOS4 ve İphone4 zaten ufak buglarda tamamen giderildi.Bu İphone sistemi Android'den dahi iyi çünkü en bağımsız sistem ve milyonlarca uygulamaya sahip şu anda nokianın tahtını tıngırtadacak tek firme o hemde tek başına o kadar süregelmiş bir tel. liderini hatta şu aralar tıngırdatmaktan daha fazlasını yapmaya doğru gitmekte.
Bende elimde olduğu için 5800 Nirvanaya ulaştırma çabasındayım lakin param olsa veya toparlasam düşünmeden İphone alrım zaten emin ol.
Bizim yada benim tepkim şuna elindeki ilklerin telefon modellerinden ve sen gerçekten nefret kusarak bir 3310 'a eşdeğer bir hareket gösteriyorsun kimse sana laf söylemiyor neden sattın diye sadece görüşlerimizi dile getiriyoruz

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
Hiç alakası yok yani hiç değilse kendi adıma öyle
Yazmıştım yine yazıyorum Dünyada en iyi sisteme ve en iyi tel modeline sahip tek firme apple e haliyle İOS4 ve İphone4 zaten ufak buglarda tamamen giderildi.Bu İphone sistemi Android'den dahi iyi çünkü en bağımsız sistem ve milyonlarca uygulamaya sahip şu anda nokianın tahtını tıngırtadacak tek firme o hemde tek başına o kadar süregelmiş bir tel. liderini hatta şu aralar tıngırdatmaktan daha fazlasını yapmaya doğru gitmekte.
Bende elimde olduğu için 5800 Nirvanaya ulaştırma çabasındayım lakin param olsa veya toparlasam düşünmeden İphone alrım zaten emin ol.
Bizim yada benim tepkim şuna elindeki ilklerin telefon modellerinden ve sen gerçekten nefret kusarak bir 3310 'a eşdeğer bir hareket gösteriyorsun kimse sana laf söylemiyor neden sattın diye sadece görüşlerimizi dile getiriyoruz
görüşlerine saygı duyuyorum zaten zevkler ve renkler tartışılmaz

ramakm86

ramakm86

Üye

Kahretsin benimki iyiyse ben napiim bilader. Biri diyo on sene geriden geliyo biri diyo katılıyorum ehhh bee baska katılan varmı? Kaldımı bee...
Ulan adam n8 e hard disk baglıyo hd video cekip hd televizyona baglayıp izliyo siz hala iphon yok samsug deyip cak cuk edip duruyosunuz. Hadi bida da bakmam buraya hep kötüleme hep kötüleme.inat yaptım bitane de x6 alcam...:box

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Kahretsin benimki iyiyse ben napiim bilader. Biri diyo on sene geriden geliyo biri diyo katılıyorum ehhh bee baska katılan varmı? Kaldımı bee...
Ulan adam n8 e hard disk baglıyo hd video cekip hd televizyona baglayıp izliyo siz hala iphon yok samsug deyip cak cuk edip duruyosunuz. Hadi bida da bakmam buraya hep kötüleme hep kötüleme.inat yaptım bitane de x6 alcam...:box

Helal bee:yuru

:op::op: :yavrum::sarıl::yavrum::sarıl:

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
x6 5800 makyajlanmış hali boş yere para verin

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
5800 la tek fark ne biliyonmu o kadar anlıyon telefondan işte o kdar kafan basıyo bir tek kamera 5 mega pixel birde dokunmatik kapasitif başka donanımsal fark de bana diğimki sen telefondan anlıyon

--------------- Ekleme ---------------

bunun için 900 lira verecem şimdi ölemi yapmayın ya bende telefondan anlıyonuz sanıyom

clubnokia

clubnokia

Üye
Kullanabilene 5800 çok iyi bir cihaz, ama Wave daha iyi :)

punqermojo

Üye
hayılı olsun kardeşim

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 fun clup yeah :D ama yinede yayırlı olsun