Lady Gaga, İlluminati ve İyi Uykular !!

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu arada yaklaşık 1 milyon dolara ATV ve Minika medya devi Rupert Murdoch'a satıldı. Bu adam kim biliyor musun? Illuminati'nin çekirdek üyelerinden biridir. Aynı zamanda bir medya devidir. En az Rotschild ve Rockefeller kadar söz sahibidir. CNN, FOX vs. ona aittir. Düşünün artık. ATV'yi geçin de Minika'yı neden satın aldı dersiniz? Hayır, komşu çocuklarına izletmek için değil. Aslında bir bakıma öyle. Beyin yıkamak, özellikle saf ve neyin ne olduğunu bilmeyen çocuklarınkini, oldukça kolaydır. Küçük bir çocuğa şeker versen hemen atlar, şunu yap ödülün bu dese hemen yapar.

Neyse, budur işte. Gelecek nesilden zehirlemeye başlıyorlar. :)

lolaman

lolaman

Üye
Sizce de Burger King in sembolü göze biraz benzemiyor mu?

technoshark

technoshark

Üye
[video=youtube;9mtbvrLoadg]http://www.youtube.com/watch?v=9mtbvrLoadg&feature=related[/video]

TRT cocuk Keloglan dediniz.. Onda bile varmış :S nasıl iştir bu ya ?

Enes

Enes

Üye

bu da mı uydurma şimdi

• Beğen
Tepkiler: Dede
fLuke!

fLuke!

Üye

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bu arada yaklaşık 1 milyon dolara ATV ve Minika medya devi Rupert Murdoch'a satıldı. Bu adam kim biliyor musun? Illuminati'nin çekirdek üyelerinden biridir. Aynı zamanda bir medya devidir. En az Rotschild ve Rockefeller kadar söz sahibidir. CNN, FOX vs. ona aittir. Düşünün artık. ATV'yi geçin de Minika'yı neden satın aldı dersiniz? Hayır, komşu çocuklarına izletmek için değil. Aslında bir bakıma öyle. Beyin yıkamak, özellikle saf ve neyin ne olduğunu bilmeyen çocuklarınkini, oldukça kolaydır. Küçük bir çocuğa şeker versen hemen atlar, şunu yap ödülün bu dese hemen yapar.

Neyse, budur işte. Gelecek nesilden zehirlemeye başlıyorlar. :)

Biz de zehirlenmişiz bütün bunları nereden öğrendik ? biz de bunları (cinsel konular) konuşuyorsak i hepimiz bunları arzuluyor demek ki bizim üzerimizde de amaçlarına ulaşmışlar :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

ilk önce toplum yapısı bozularak ona tesir edilir ve toplum yapısını bozabilecek en büyük araç televizyondur ve illuminatinin birinci kullandığı araçtır ve bu resimler onların yaptıkları işlerin ta kendisidir

:no:

Dünya üzerinde birtek illiminati olusumu yok toplumu köreltmeye çalısan 10 larca grup var.
İlluminatiden daha tehlikeli gizli örgütler var ve subliminal yani gizli mesaj eklediginiz resimlerdeki gibi yapılmıyor.
Beynin gizli mesajı anlaması ve bilinç altına atması için s e x yazısı çok saçma.Beyin bilinç altına gözle gördügünü atmaz.

Genelde sarkılarda da backmasking kullanılır kulakta oldugu gibi beyninde faklı bi anlama ve bilinç altına atma durumu söz konusu.

- - - Eklendi - - -

bu da mı uydurma şimdi

Penguen ateist yayınlar yapan bir dergi.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Dünya üzerinde birtek illiminati olusumu yok toplumu köreltmeye çalısan 10 larca grup var.
İlluminatiden daha tehlikeli gizli örgütler var ve subliminal yani gizli mesaj eklediginiz resimlerdeki gibi yapılmıyor.
Beynin gizli mesajı anlaması ve bilinç altına atması için s e x yazısı çok saçma.Beyin bilinç altına gözle gördügünü atmaz.

Genelde sarkılarda da backmasking kullanılır kulakta oldugu gibi beyninde faklı bi anlama ve bilinç altına atma durumu söz konusu.

- - - Eklendi - - -

Penguen ateist yayınlar yapan bir dergi.

Şarkı dinlemiyor ve ezberlemiyorum sevdiğim tek şarkı kurşun adres sormaz ki onu da incideki bi swf'de ezberledim

Enes

Enes

Üye

sadece bu yöntemi illuminati kullanıyor demiyorum ama bu yöntemi de kullanıyor. ayrıca bu yazı normal bence dediğim gibi tesir etmek için temel yargılarını kırmaya ve ahlak bozukluğuna yönlendirmek ilk evredir toplumda genç nesilde olan değişiklik hiç göze çarpmıyor Allah aşkına

ahmetc503

Supersin adamım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gergedanlar çok yalnız :(

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şarkı dinlemiyor ve ezberlemiyorum sevdiğim tek şarkı kurşun adres sormaz ki onu da incideki bi swf'de ezberledim

Kastettigim backmasking sarkıyı ezberlemek degil arka plana mesajlar eklenmesi.Ezber farklı bi durum

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
TRT cocukta yayinlanan cizgi filmi kastediyosan Subliminal mesajlar var o cizgi filmde. Bak:
[video=youtube;9mtbvrLoadg]http://www.youtube.com/watch?v=9mtbvrLoadg[/video]

Ben o tilki bölümünü izlemiştim ama göremedim öyle bir şey cadının kulübesi de bu kadar geniş değil :D bir bakayım tekrar

ama en zaından kültürümüzle iligi bazı bilgiler veriliyor hiç bir çocuğub aklında üçgen kalmaz ama tarlaya gidildiği vs. kalır

Enes

Enes

Üye
Kastettigim backmasking sarkıyı ezberlemek degil arka plana mesajlar eklenmesi.Ezber farklı bi durum
beyne sürekli verilen komutlar işliyor biliyorum mesela bi şarkıda sürekli arka fonda "GAY" şeklide sesler ve şarkının başından bitene kadar sürekli tekrar ediyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İşte klipte izlemiyorum dinlemiyorum da :D

Dedigim sey klip de degil ama :D

Sarkının belli bölgelerine mesajlar eklenmesi ama bunu sadece beyin algılar bilinç altına atar kulak algılamaz :D
Gözle verilecek en dogru sub.mesaj yaz aylarında çıkan sanal reklamlarda buz gibi bir kola reklamı olur.

Üst Alt