Nokiafanboy
Üye
ATI de onlarin zaten. A ucgen seklinde.Benimki Allah'tan Ati![]()
ATI de onlarin zaten. A ucgen seklinde.Benimki Allah'tan Ati![]()

digerleri ozel TRT devletin.Bunları sanki diğer hiç bir kanal yayınlamıyor lütfen
digerleri ozel TRT devletin.

bu da mı uydurma şimdi
Bu arada yaklaşık 1 milyon dolara ATV ve Minika medya devi Rupert Murdoch'a satıldı. Bu adam kim biliyor musun? Illuminati'nin çekirdek üyelerinden biridir. Aynı zamanda bir medya devidir. En az Rotschild ve Rockefeller kadar söz sahibidir. CNN, FOX vs. ona aittir. Düşünün artık. ATV'yi geçin de Minika'yı neden satın aldı dersiniz? Hayır, komşu çocuklarına izletmek için değil. Aslında bir bakıma öyle. Beyin yıkamak, özellikle saf ve neyin ne olduğunu bilmeyen çocuklarınkini, oldukça kolaydır. Küçük bir çocuğa şeker versen hemen atlar, şunu yap ödülün bu dese hemen yapar.
Neyse, budur işte. Gelecek nesilden zehirlemeye başlıyorlar.![]()

ilk önce toplum yapısı bozularak ona tesir edilir ve toplum yapısını bozabilecek en büyük araç televizyondur ve illuminatinin birinci kullandığı araçtır ve bu resimler onların yaptıkları işlerin ta kendisidir

bu da mı uydurma şimdi
TRT cocukta yayinlanan cizgi filmi kastediyosan Subliminal mesajlar var o cizgi filmde. Bak:Ne mesela ?
Dünya üzerinde birtek illiminati olusumu yok toplumu köreltmeye çalısan 10 larca grup var.
İlluminatiden daha tehlikeli gizli örgütler var ve subliminal yani gizli mesaj eklediginiz resimlerdeki gibi yapılmıyor.
Beynin gizli mesajı anlaması ve bilinç altına atması için s e x yazısı çok saçma.Beyin bilinç altına gözle gördügünü atmaz.
Genelde sarkılarda da backmasking kullanılır kulakta oldugu gibi beyninde faklı bi anlama ve bilinç altına atma durumu söz konusu.
- - - Eklendi - - -
Penguen ateist yayınlar yapan bir dergi.
Dünya üzerinde birtek illiminati olusumu yok toplumu köreltmeye çalısan 10 larca grup var.
İlluminatiden daha tehlikeli gizli örgütler var ve subliminal yani gizli mesaj eklediginiz resimlerdeki gibi yapılmıyor.
Beynin gizli mesajı anlaması ve bilinç altına atması için s e x yazısı çok saçma.Beyin bilinç altına gözle gördügünü atmaz.
Genelde sarkılarda da backmasking kullanılır kulakta oldugu gibi beyninde faklı bi anlama ve bilinç altına atma durumu söz konusu.
Şarkı dinlemiyor ve ezberlemiyorum sevdiğim tek şarkı kurşun adres sormaz ki onu da incideki bi swf'de ezberledim
TRT cocukta yayinlanan cizgi filmi kastediyosan Subliminal mesajlar var o cizgi filmde. Bak:
[video=youtube;9mtbvrLoadg]http://www.youtube.com/watch?v=9mtbvrLoadg[/video]
bir bakayım tekrarbeyne sürekli verilen komutlar işliyor biliyorum mesela bi şarkıda sürekli arka fonda "GAY" şeklide sesler ve şarkının başından bitene kadar sürekli tekrar ediyor.Kastettigim backmasking sarkıyı ezberlemek degil arka plana mesajlar eklenmesi.Ezber farklı bi durum
Kastettigim backmasking sarkıyı ezberlemek degil arka plana mesajlar eklenmesi.Ezber farklı bi durum

İşte klipte izlemiyorum dinlemiyorum da![]()