Del Rey
Üye
Dahasını ister misin? Birkaç tane daha vereyim:
Camel, bir sigara firması. (Kayıtlara geçsin diye söylüyorum, sigaradan nefret ederim) Eski kapağındaki çıplak çocuk:
CocaCola reklamındaki şey:
Hepsini okudum ellerine sağlık bence michael jacksonda illuminatiden ayrıldığı ve Müslüman olmaya çalıştığı için illuminaticiler tarafından öldürüldü.

Evet ya aslında şarkısıda güzel şarkıydı keşke öldürmeselerdi adamı.Beyler sağ taraftaki göz işaretine dikkat edin.Kırmızı göz+1 zaten bi klibinde göz işaretinin yanında beni öldürmek istiyolar diyor![]()
Evet ya aslında şarkısıda güzel şarkıydı keşke öldürmeselerdi adamı.Beyler sağ taraftaki göz işaretine dikkat edin.Kırmızı göz
[video=youtube;QNJL6nfu__Q]http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q[/video]
O illuminaticilere Lanet olsun diyorum suçsuz günahsız adamı öldürdüler Yazıklar olsun adamın sesi de müthişti ya.Neden öldürdüler biliyor musun? Kalabalık bir basın toplantısında onları açığa çıkardı ve amaçlarını söyledi de ondan. Sonra da başı beladan kurtulmadı zaten. Daha sonra da evindeki katil matil vs. gibi haberler de 'Bunun arkasında biz varız' demek amacıyla Illuminati'nin basın kolları tarafından günlerce arka arkaya yayınlandı akşam haberlerinde. Örneğin: CNN ve FOX.
inci sözlük de illuminatidir.buyrun şu siteye bakın:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmozilla ile siteyi açınca adres çubugunun yanında "st" diye sembol belirir,bu satan yani şeytan anlamına gelmektedir.ayrıca inci sözlük yazısındaki "ö" harfi göz şeklindedir.
En güvenlisi TRT Çocuk.Ama kardeşim 3 sene boyunca hergün Mickey Mouse izledi televizyonda ona yanıyorum ya.Abi bi daha tv'yi açmayacağım.Çizgi filmler işi bitirdi zaten benim için.
Abi bi daha tv'yi açmayacağım.Çizgi filmler işi bitirdi zaten benim için.

En güvenlisi TRT Çocuk.Ama kardeşim 3 sene boyunca hergün Mickey Mouse izledi televizyonda ona yanıyorum ya.
yavrucağızBen artık televizyon izlemeyi bıraktım zaten, izlesem de Discovery TV'de bulunan birkaç programım var, onları izliyorum. Bu arada üstte de söylediği gibi, evet ben de Illuminati üyesiyim, sitemin baş harfleri ST, yani satan, yani şeytan. Hehe![]()

En güvenlisi TRT Çocuk.Ama kardeşim 3 sene boyunca hergün Mickey Mouse izledi televizyonda ona yanıyorum ya.

İnşallah anlamamıştır bu arada bende discovery channel falan izliyorum hatta açık şu an lemurlar hakkında konuşuyorlar aye aye ve gözleri kocaman(illuminati) tesadüfmü bu yoksa aramızda bi köstebek falanmı varAnlamamıştır kiyavrucağız