Lady Gaga, İlluminati ve İyi Uykular !!

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye

Dahasını ister misin? Birkaç tane daha vereyim:

Camel, bir sigara firması. (Kayıtlara geçsin diye söylüyorum, sigaradan nefret ederim) Eski kapağındaki çıplak çocuk:

CocaCola reklamındaki şey:

Enes

Enes

Üye

buna ne diyeceksiniz :)

larten123

larten123

Üye
Hepsini okudum ellerine sağlık bence michael jacksonda illuminatiden ayrıldığı ve Müslüman olmaya çalıştığı için illuminaticiler tarafından öldürüldü.

+1 zaten bi klibinde göz işaretinin yanında beni öldürmek istiyolar diyor:oke:

technoshark

technoshark

Üye
Oha derim başka ne denir ki, dahası varmı ? çok dikkatr çekici şeyler

larten123

larten123

Üye
:oha: coladaki şey ve çizgifilmdeki şey ne öyle yaa :oha:

lolaman

lolaman

Üye
+1 zaten bi klibinde göz işaretinin yanında beni öldürmek istiyolar diyor:oke:
Evet ya aslında şarkısıda güzel şarkıydı keşke öldürmeselerdi adamı.Beyler sağ taraftaki göz işaretine dikkat edin.Kırmızı göz
[video=youtube;QNJL6nfu__Q]http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q[/video]

Enes

Enes

Üye

bunlar falan işte bir de yok diyolar

technoshark

technoshark

Üye
vay arkadaş neler varmış ya.. nasıl bir lanet şeymiş bu dalgamotor..

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet ya aslında şarkısıda güzel şarkıydı keşke öldürmeselerdi adamı.Beyler sağ taraftaki göz işaretine dikkat edin.Kırmızı göz
[video=youtube;QNJL6nfu__Q]http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q[/video]

Neden öldürdüler biliyor musun? Kalabalık bir basın toplantısında onları açığa çıkardı ve amaçlarını söyledi de ondan. Sonra da başı beladan kurtulmadı zaten. Daha sonra da evindeki katil matil vs. gibi haberler de 'Bunun arkasında biz varız' demek amacıyla Illuminati'nin basın kolları tarafından günlerce arka arkaya yayınlandı akşam haberlerinde. Örneğin: CNN ve FOX.

Enes

Enes

Üye

bunlar da birkaç örnek işte araştırdığımda bulmuştum

• Beğen
Tepkiler: technoshark
lolaman

lolaman

Üye
Neden öldürdüler biliyor musun? Kalabalık bir basın toplantısında onları açığa çıkardı ve amaçlarını söyledi de ondan. Sonra da başı beladan kurtulmadı zaten. Daha sonra da evindeki katil matil vs. gibi haberler de 'Bunun arkasında biz varız' demek amacıyla Illuminati'nin basın kolları tarafından günlerce arka arkaya yayınlandı akşam haberlerinde. Örneğin: CNN ve FOX.
O illuminaticilere Lanet olsun diyorum suçsuz günahsız adamı öldürdüler Yazıklar olsun adamın sesi de müthişti ya.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
inci sözlük de illuminatidir.buyrun şu siteye bakın: mozilla ile siteyi açınca adres çubugunun yanında "st" diye sembol belirir,bu satan yani şeytan anlamına gelmektedir.ayrıca inci sözlük yazısındaki "ö" harfi göz şeklindedir.

inci sözlüğün simgesi zaten anladınız siz onu ayrıca "ST" bizim blogun kısaltması biz de mi illuminaticiyiz o zaman ?

Enes

Enes

Üye
ve beni en çok şarşırtan bu oldu

parada olması

fLuke!

fLuke!

Üye
Abi bi daha tv'yi açmayacağım.Çizgi filmler işi bitirdi zaten benim için.

lolaman

lolaman

Üye
En güvenlisi TRT Çocuk.Ama kardeşim 3 sene boyunca hergün Mickey Mouse izledi televizyonda ona yanıyorum ya.

Del Rey

Del Rey

Üye

Ben artık televizyon izlemeyi bıraktım zaten, izlesem de Discovery TV'de bulunan birkaç programım var, onları izliyorum. Bu arada üstte de söylediği gibi, evet ben de Illuminati üyesiyim, sitemin baş harfleri ST, yani satan, yani şeytan. Hehe :ehe

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
En güvenlisi TRT Çocuk.Ama kardeşim 3 sene boyunca hergün Mickey Mouse izledi televizyonda ona yanıyorum ya.

Anlamamıştır ki :D yavrucağız

- - - Eklendi - - -

Ben artık televizyon izlemeyi bıraktım zaten, izlesem de Discovery TV'de bulunan birkaç programım var, onları izliyorum. Bu arada üstte de söylediği gibi, evet ben de Illuminati üyesiyim, sitemin baş harfleri ST, yani satan, yani şeytan. Hehe :ehe

Çok sevdiğimiz Nokia da küllüm illuminatiyiz :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Anlamamıştır ki :D yavrucağız
İnşallah anlamamıştır bu arada bende discovery channel falan izliyorum hatta açık şu an lemurlar hakkında konuşuyorlar aye aye ve gözleri kocaman(illuminati) tesadüfmü bu yoksa aramızda bi köstebek falanmı var :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Bi resim daha buldum.

Üst Alt