Lady Gaga, İlluminati ve İyi Uykular !!

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Belki anlamamışsınızdır bunların Yahudiler ile olan ilişkisini, ben anlatayım. Çok basit, Illuminati'nin dahi paraya ihtiyacı vardı. Weishaupt döneminde parayı sağlayanlar, Yahudi bankerlerdi. Böyle olunca, Illuminati Yahudilere bağlanmış oldu bir ölçüde. Sonra gelen Rotschild İngiliz, Alman, Fransız bankalarını kendine bağladı; Amerikan bankasını da İsrail'e bağladılar.

Bir de onların üstündekiler vardır ki, World Debt Clock aracılığıyla onlara da ne kadar borçlu olduğumuzu görebilirsiniz. Tabii, insanlar Dünya dışı varlıklara ya da bitkilere borçlu değilse. Tam olarak şuradadır:

Tarihi 2012'ye almayı unutmayın.

lolaman

lolaman

Üye
O zaman ben 10 günlüğüne illuminati'ye gireyim bana para versinler sonra çıkıyım öldürmezlerse ne ala :D

fLuke!

fLuke!

Üye

Ekran kartını değiştiriyorum.:D

Enes

Enes

Üye
trt çok mu masum [video=youtube;pWioKDsXUpk]http://www.youtube.com/watch?v=pWioKDsXUpk[/video]

Enes

Enes

Üye

al o zaman bu ne :)

fLuke!

fLuke!

Üye

Film de seyretmiyorum.

fLuke!

fLuke!

Üye

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Açtıgınız konular eklediginiz her resimle hizmet durumundasınız.Böyle uyanıs olmaz.
İlluminatinin sex ile ne alakası var.Nüfus ile de dertleri yok.Eşcinsellikle tek baglantıları baphomet'ın (Şeytan) cinsiyeti olmaması dolayısıyla kadınlar erkek gibi erkekler de kadın gibi görünmeye çalısarak bunu tasvir etmeye çalısıyor.Metalciler en basit örnegi.
Nüfusla zoru olan insanlar niye sex'i tasvip etsin? Çogu sey paranoya ya baglandı.
Lady Gaga olsun Jay Z olsun bunlar sadece birer kapı iti.Yaptıkları sey gizli gizli degil açık açık biz burdayız demek.
Subliminal mesaj verdikleri yok yani orda burda sex mex aramayın.Onlar toplum düzenin bozmaya çalısan ateist olusumlardır her mesajın arkasında illuminati yada masonlar yok.İlluminati ve masonlugun amacı ve amacını gerçeklestirmekteki yolu asla sex ten mexten oraya buraya sey resmi eklemekten geçmez.Sex yapan sosyal insanlar degil korku içinde yasayan koyun sürüsü yaratmaktır amaçları.
Bu yüzden gaga agibi maşaları kullanıp el isaretleriyle kıyafetlerle var olduklarını göstermeye çalısırlar.İsleri bitince maşayıda ateşe atarlar.

lolaman

lolaman

Üye
Burda ne var ki :D

Enes

Enes

Üye
Açtıgınız konular eklediginiz her resimle hizmet durumundasınız.Böyle uyanıs olmaz.
İlluminatinin sex ile ne alakası var.Nüfus ile de dertleri yok.Eşcinsellikle tek baglantıları baphomet'ın (Şeytan) cinsiyeti olmaması dolayısıyla kadınlar erkek gibi erkekler de kadın gibi görünmeye çalısarak bunu tasvir etmeye çalısıyor.Metalciler en basit örnegi.
Nüfusla zoru olan insanlar niye sex'i tasvip etsin? Çogu sey paranoya ya baglandı.
Lady Gaga olsun Jay Z olsun bunlar sadece birer kapı iti.Yaptıkları sey gizli gizli degil açık açık biz burdayız demek.
Subliminal mesaj verdikleri yok yani orda burda sex mex aramayın.Onlar toplum düzenin bozmaya çalısan ateist olusumlardır her mesajın arkasında illuminati yada masonlar yok.İlluminati ve masonlugun amacı ve amacını gerçeklestirmekteki yolu asla sex ten mexten oraya buraya sey resmi eklemekten geçmez.Sex yapan sosyal insanlar degil korku içinde yasayan koyun sürüsü yaratmaktır amaçları.
Bu yüzden gaga agibi maşaları kullanıp el isaretleriyle kıyafetlerle var olduklarını göstermeye çalısırlar.İsleri bitince maşayıda ateşe atarlar.
ilk önce toplum yapısı bozularak ona tesir edilir ve toplum yapısını bozabilecek en büyük araç televizyondur ve illuminatinin birinci kullandığı araçtır ve bu resimler onların yaptıkları işlerin ta kendisidir

Üst Alt