FirstPioneer
Üye
Abi bi daha tv'yi açmayacağım.Çizgi filmler işi bitirdi zaten benim için.
Allah'tan pepee ve keloğlan masalları var

Abi bi daha tv'yi açmayacağım.Çizgi filmler işi bitirdi zaten benim için.

Donald Duck Çizgi Film leri Finlandiya'da yasakmış kilot giymediği için.Bi resim daha buldum.
Benimki Allah'tan Ati
Ekran kartını değiştiriyorum.![]()

trt çok mu masum [video=youtube;pWioKDsXUpk]http://www.youtube.com/watch?v=pWioKDsXUpk[/video]
sen oyle san. keloglan masalinda da var oyle seyler.Allah'tan pepee ve keloğlan masalları var![]()
ben sadece trt yi suçlamıyorum yanlış anlşılmasın tabi ki diğerleri de yayınlıyorBunları sanki diğer hiç bir kanal yayınlamıyor lütfen
sen oyle san. keloglan masalinda da var oyle seyler.
ilk önce toplum yapısı bozularak ona tesir edilir ve toplum yapısını bozabilecek en büyük araç televizyondur ve illuminatinin birinci kullandığı araçtır ve bu resimler onların yaptıkları işlerin ta kendisidirAçtıgınız konular eklediginiz her resimle hizmet durumundasınız.Böyle uyanıs olmaz.
İlluminatinin sex ile ne alakası var.Nüfus ile de dertleri yok.Eşcinsellikle tek baglantıları baphomet'ın (Şeytan) cinsiyeti olmaması dolayısıyla kadınlar erkek gibi erkekler de kadın gibi görünmeye çalısarak bunu tasvir etmeye çalısıyor.Metalciler en basit örnegi.
Nüfusla zoru olan insanlar niye sex'i tasvip etsin? Çogu sey paranoya ya baglandı.
Lady Gaga olsun Jay Z olsun bunlar sadece birer kapı iti.Yaptıkları sey gizli gizli degil açık açık biz burdayız demek.
Subliminal mesaj verdikleri yok yani orda burda sex mex aramayın.Onlar toplum düzenin bozmaya çalısan ateist olusumlardır her mesajın arkasında illuminati yada masonlar yok.İlluminati ve masonlugun amacı ve amacını gerçeklestirmekteki yolu asla sex ten mexten oraya buraya sey resmi eklemekten geçmez.Sex yapan sosyal insanlar degil korku içinde yasayan koyun sürüsü yaratmaktır amaçları.
Bu yüzden gaga agibi maşaları kullanıp el isaretleriyle kıyafetlerle var olduklarını göstermeye çalısırlar.İsleri bitince maşayıda ateşe atarlar.
Bu sadece Columbia Pictures filmi UNİVERSAL falan izleyebilirsin
Film de seyretmiyorum.

PiramidBurda ne var ki![]()