SilenTMan3437
Üye
Lacivert se xperia arc 5 aylik
5 aylik xperia arc lacivert satiliktir ful çiziksiz(msj atark ulasiniz lutfen cvp vrmiyorum (05348797854)
netcell garantili kutulu eksiksiz
1 adet xperia arc (laciver)
1 adet orjnal bataryasi
1 adet orjnal kulaklik (ve kulak içi için olan orjnal 6 tili plastikleri)
1 adet orjnal sarj aleti
1 adet orjnal usb kablosu
1 adet orjnal hdmi kablosu
1 adet orjnal 8 gb hafiza karti
netcell garantili kutulu eksiksiz
1 adet xperia arc (laciver)
1 adet orjnal bataryasi
1 adet orjnal kulaklik (ve kulak içi için olan orjnal 6 tili plastikleri)
1 adet orjnal sarj aleti
1 adet orjnal usb kablosu
1 adet orjnal hdmi kablosu
1 adet orjnal 8 gb hafiza karti
orjnal kutusu garanti belgeleri kullanma klavuzlari faturali
telefonu kargolamiyorum. Kapida ödemeli göndermiyorum sadece elden alici ile üsküdar-eminönü-kadiköy-mecidiyeköy-beşiktaş-taksim- gibi semtlerde ortak bir alan üzerinde buluşarak elden telefona bakarak alici olmasi en önemli tercihimdir
telefonda oyun felan oynanmadi uygulama felanda yuklenilmedi alindgi gibi aramak kapatmak icin kullanilan bi telefon çizik bulamazssiniz alindigi gün 30 tlye mat ekran koruycu takildi kilifla kullandm
.
Takas secenegim sadece klavyeli telefonlarladir üstünde 650 tl alabilecegim..
10-2011 tarihinde alindi satma sebebim bana büyük gelmesi ve üstümde taşirken tedirgin olmam
kisacasi bana falza geldi
alan arkadas en ufak bir sorunla karsilasmiyacagina eminim fiyat 830 tl nakit pazarlik bir nebze olacaktir sünnettr öldürmemek kaydiyla - 750 tlye telefoncu aliyor ki telefoncular öldü bitti yapiyolar kullanacak bir arkadas alsin hayirli olsun mesaj atarak ulasirsaniz daha uygun olucaktir 05348797854
telefonu kargolamiyorum. Kapida ödemeli göndermiyorum sadece elden alici ile üsküdar-eminönü-kadiköy-mecidiyeköy-beşiktaş-taksim- gibi semtlerde ortak bir alan üzerinde buluşarak elden telefona bakarak alici olmasi en önemli tercihimdir
telefonda oyun felan oynanmadi uygulama felanda yuklenilmedi alindgi gibi aramak kapatmak icin kullanilan bi telefon çizik bulamazssiniz alindigi gün 30 tlye mat ekran koruycu takildi kilifla kullandm
.
Takas secenegim sadece klavyeli telefonlarladir üstünde 650 tl alabilecegim..
10-2011 tarihinde alindi satma sebebim bana büyük gelmesi ve üstümde taşirken tedirgin olmam
kisacasi bana falza geldi
alan arkadas en ufak bir sorunla karsilasmiyacagina eminim fiyat 830 tl nakit pazarlik bir nebze olacaktir sünnettr öldürmemek kaydiyla - 750 tlye telefoncu aliyor ki telefoncular öldü bitti yapiyolar kullanacak bir arkadas alsin hayirli olsun mesaj atarak ulasirsaniz daha uygun olucaktir 05348797854