Xperia arc 5 aylik lacivert

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
    Konu Sahibi
Xperia arc 5 aylik lacivert
merhbalar
telefonum 5 ayliktir laciver arc dir
telefonun herşeyi mevcuttur
ekranda mat 30 tlilik koruycusu alindgi gün itabariyle takilmiştir
usb kablosu hdmi kablosu 8 gb hafiza karti sarj aleti garanti ve kullanma klavuzlari kutusu. çiziksiz orjnal bir cihaz.
Forumda taniyan yoktur fakat solüsyon ile haftada 1 kere detayli temizligi yapacak kadar takintiliyimdir fotograf cekecek her hangibi bir cihazm olmadigi için istanbul kadiköy-eminönü-üsküdar-mecidiyeköy-beşiktaş taraflarina getirebilirim elden kontrol edersiniz begenirseniz alirsiniz arkadaşlar fiyatim 850 tl dir timden garantili pazarlik derecesi abartisiz olcaktir öldürüclerle işim olmaz 750 tlye telefoncu aliyor sokagimdaki basim agrimaz etmez o yüzden herkeze hayirli ticaretler.

Not: Cihaz 850 tldir pazarlik olur makul seviyede telefon numaram 05348797854 mesaj atin aramayiniz işlerimden dolayi acamiyorum sabah 11.00 ile 23.00 arasina kadar mesajlariniza uygun oldugum sureç içerisinde cevaplanacaktir.

metinemir

Üye
güzel telefon iyi satışlar

emrah0020

emrah0020

Üye
Samsung wonder ile takas düşünür musun kardeş daha 1 aylık

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hocam daha çok nakit taraftarıyım. BU TELEFON BANA ÇOK GELIYOR BUYUK+SARJ BANA DAYANMIYOR:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
c6-01+nakit?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik bana pek yaramiyor sarj suresini göz önünde bulundurarak bana her türlü dez avantaj sunuyor. Teklifin için ayrica teşekkur ederim. Takas tekliflari daha çok klavyeli telefonlar üzerinedir üstüne 650 tl nakit alabilecegim.

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
    Konu Sahibi
metinemir
Hocam kusura bakma görmedım yenı göruyorum teşekkur ederim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...