Labyrinth(tam ekran sensörlü)

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Labyrinth(tam ekran sensörlü)

Güzel bi oyun tavsiyemdir. sensörü kullanarak topu ilerletiyoruz..

e bi zahmet indirdikten sonra çekip gitmeyiniz emege saygınız varsa teşekkür et butonuna basınız :oke:

ovi games de açıklamasını buldum...Bunuda konunun ilk mesajına eklerseniz çok iyi olur insanlar telefonlarında yada programda sorun var sanmasınlar..Oyun ses içermiyormuş...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: domateslic, puretechnology, gokhanglc ve 38 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

balyoz61

Kapalı Hesap
:oke:teşekkürler
bende vardı zaten çok seviom bu oyunu yaw:D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Güzel ve eğlenceli bir şeye benziyor :) Denicem (: Paylaşım için teşekkürler :)

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

JokerGSM

JokerGSM

Üye
Teşekkürler...Sensörlerle iyi vakit geçirecek birşeyler bakıyordum, peki signed bir uygulamamı bu ?
N97 im hack li felan değil (yapmayıda düşünmüyorum) o yüzden sordum..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler...Sensörlerle iyi vakit geçirecek birşeyler bakıyordum, peki signed bir uygulamamı bu ?

Evet sanırım öyle .. Çünkü unsigned olsaydı haberimiz olurdu .. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim deneyecek dokunmatik telefonum yok singed bir uygulamadır :oke:

JokerGSM

JokerGSM

Üye
kardeşim deneyecek dokonmatik telefonum yok singed bir uygulamadır :oke:

Saolasın tekrar..Oyunu yükledim harika eğlenceli bir oyun ancak bendemi sorun var yoksa oyundamı anlamadım..Ses yok bu oyunda :)

--------------- Ekleme ---------------

ok ovi games de açıklamasını buldum...Bunuda konunun ilk mesajına eklerseniz çok iyi olur insanlar telefonlarında yada programda sorun var sanmasınlar..Oyun ses içermiyormuş...

Ovi Gaming Review:
Phone Used For Review - Nokia N97 (games may be different on different phone models)

Gameplay - This game uses your phone's accelerometer (tilt sensor). You physically tilt the phone to move the ball through a maze without falling through the holes between you and the goal. Different types of ball have different physical properties, and there are 27 different mazes to choose from. The games are also timed, so even if you beat a maze you can try to reduce your time taken.

Graphics - Simple but effective, the ball moves realistically and the physics of the different ball types works well too. This combined with the accelerometer interface makes the game look very realistic indeed.

Sound - None.

Tekrar teşekkürler oynaması çok zevkli bir oyun...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Saolasın tekrar..Oyunu yükledim harika eğlenceli bir oyun ancak bendemi sorun var yoksa oyundamı anlamadım..Ses yok bu oyunda :)

--------------- Ekleme ---------------

ok ovi games de açıklamasını buldum...Bunuda konunun ilk mesajına eklerseniz çok iyi olur insanlar telefonlarında yada programda sorun var sanmasınlar..Oyun ses içermiyormuş...

Ovi Gaming Review:
Phone Used For Review - Nokia N97 (games may be different on different phone models)

Gameplay - This game uses your phone's accelerometer (tilt sensor). You physically tilt the phone to move the ball through a maze without falling through the holes between you and the goal. Different types of ball have different physical properties, and there are 27 different mazes to choose from. The games are also timed, so even if you beat a maze you can try to reduce your time taken.

Graphics - Simple but effective, the ball moves realistically and the physics of the different ball types works well too. This combined with the accelerometer interface makes the game look very realistic indeed.

Sound - None.

Tekrar teşekkürler oynaması çok zevkli bir oyun...
tamam yazıcam şimdi

JokerGSM

JokerGSM

Üye
İlgine teşekkürler kingmor :)

ve tekrar ekliyim bu oyun harbiden kendine bağlıyor insanı ona göre : ))))

orantez31

Üye
tsk ederım:)

Üst Alt