L920'm geldi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
Unutmadan, cihazı açarken Turkcell yazısı çıkıyor mu?

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeşim
Çok teşekkürler. :)

- - - Eklendi - - -

Hmm. O zamn tim'den alayım. Aynı kapıya çıkıyor. Orda da 19 Kasımda satışa çıkacak zaten.. :)
Evet, olabilir.Şimdiden hayırlı olsun @Placebo- :)

- - - Eklendi - - -

Unutmadan, cihazı açarken Turkcell yazısı çıkıyor mu?
Hayır çıkmıyor, sadece kilit ekranında tanımlı olarak Turkcell logosu var ancak hoş duruyor, göz bozan bir durum yok. :)

nanotex

nanotex

Üye
Turkcell den world card ile alsam 1650 üzerinden 12 ye bölerler mi acaba faizsiz.. :(

Placebo-

Placebo-

Üye
Turkcell den world card ile alsam 1650 üzerinden 12 ye bölerler mi acaba faizsiz.. :(

12 taksit yapıyorlar zaten ama faizsiz olmuyor. World en çok faiz uygulayan banka bu arada. 1800tl oluyor. Aylık ödemesi 150 filan. Axess ve ya adentage kartın varsa onlar iyi olur. Axess aylık ödemesi 142, adventage ise 140 TL. Ben axess ile alacağım.

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
somurtukk

somurtukk

Üye
Merhabalar,

Telefonum Turkcell'den geldi, kardeşiyle yan yana. :)
Cihazın kamerası harikulade derece iyi.
L920'nin sesi L800'e göre daha tok çıkıyor, sesleri güzel veriyor.
Cihaz Lumia 800 ve Lumia 900'e göre ağır ancak biraz daha ince.

süpermiş yaa h. olsun inş bızede nasp olur :)

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, daha iyileri sizlere nasip olsun arkadaşlar. :)

sonerrap

sonerrap

Üye
bende kırmızı istiyorum :ağlarım:

ecel54

ecel54

Üye
hayırlı olsun

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim @ecel54. :)

nanotex

nanotex

Üye

12 taksit yapıyorlar zaten ama faizsiz olmuyor. World en çok faiz uygulayan banka bu arada. 1800tl oluyor. Aylık ödemesi 150 filan. Axess ve ya adentage kartın varsa onlar iyi olur. Axess aylık ödemesi 142, adventage ise 140 TL. Ben axess ile alacağım.
O zaman çok oluyor ya. Peşin fiyatına taksit yaptırabileceğim biryer bilen yok mu :D

.Murat.

.Murat.

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullan

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hayırlı olsun :) 2 beyaz çok iyi durmuş :)

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar tekrar teşekkürler. :)
Evet, ikisi de birbirlerine yakıştılar, L900'mü satmasaydım ortanca yapacaktım. :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye

arkadaşım bne world kartla 950 tl.sini 12 taksit yaptırdım gerisini peşin verdim tek kuruş faiz koymadı üstüne ama 7+5 taksit uyguladı world kartı deneyin pişman olmazsınız

- - - Eklendi - - -

bu arad ben turkcell bayiinden aldım ama benim telefon turkcell urunu değil genpa garantili nokia shop urunu ayrıyeten 1600 tl ye aldım bilginize:oke:

Placebo-

Placebo-

Üye

arkadaşım bne world kartla 950 tl.sini 12 taksit yaptırdım gerisini peşin verdim tek kuruş faiz koymadı üstüne ama 7+5 taksit uyguladı world kartı deneyin pişman olmazsınız

- - - Eklendi - - -

bu arad ben turkcell bayiinden aldım ama benim telefon turkcell urunu değil genpa garantili nokia shop urunu ayrıyeten 1600 tl ye aldım bilginize:oke:

Onu bilmiyordum abi. Ayrı oalrak kampanyaları olabilir öyle kartların ama Turkcell malesf öyle bir uygulama yapmıyor.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayır urun tekti sivas gibi kısıtlı bir şehirde ben bu fiyata aldığım için hala şaşkınım artısıda kartın faiz koymaması olunca şok geçirdim korkuyorum geri çağırıp üste para isterler diye:ehe

nanotex

nanotex

Üye
Ben de bizim buradaki turkcell e sorayım onu bir. Ama hastayım kaç gündür dışarı çıkamıyorum bir türlü :D Yoksa nokia shop'tan alsam nerdeyse 1800 lira

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

theposies

theposies

Üye
hayırlı olsuun kardeşim :) uzun bi aradan sonra bu mesajla yuvama maxicep i me geri dönüyorum arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt