Çok teşekkürler.hayırlı olsun kardeşim

Evet, olabilir.Şimdiden hayırlı olsun @Placebo-
Hmm. O zamn tim'den alayım. Aynı kapıya çıkıyor. Orda da 19 Kasımda satışa çıkacak zaten..![]()
Hayır çıkmıyor, sadece kilit ekranında tanımlı olarak Turkcell logosu var ancak hoş duruyor, göz bozan bir durum yok.Unutmadan, cihazı açarken Turkcell yazısı çıkıyor mu?

Sağol kardeşim, çok teşekkürler.Hayirli olsun kardesim

Turkcell den world card ile alsam 1650 üzerinden 12 ye bölerler mi acaba faizsiz..![]()
Merhabalar,
Telefonum Turkcell'den geldi, kardeşiyle yan yana.
Cihazın kamerası harikulade derece iyi.
L920'nin sesi L800'e göre daha tok çıkıyor, sesleri güzel veriyor.
Cihaz Lumia 800 ve Lumia 900'e göre ağır ancak biraz daha ince.

O zaman çok oluyor ya. Peşin fiyatına taksit yaptırabileceğim biryer bilen yok mu
12 taksit yapıyorlar zaten ama faizsiz olmuyor. World en çok faiz uygulayan banka bu arada. 1800tl oluyor. Aylık ödemesi 150 filan. Axess ve ya adentage kartın varsa onlar iyi olur. Axess aylık ödemesi 142, adventage ise 140 TL. Ben axess ile alacağım.

arkadaşım bne world kartla 950 tl.sini 12 taksit yaptırdım gerisini peşin verdim tek kuruş faiz koymadı üstüne ama 7+5 taksit uyguladı world kartı deneyin pişman olmazsınız
12 taksit yapıyorlar zaten ama faizsiz olmuyor. World en çok faiz uygulayan banka bu arada. 1800tl oluyor. Aylık ödemesi 150 filan. Axess ve ya adentage kartın varsa onlar iyi olur. Axess aylık ödemesi 142, adventage ise 140 TL. Ben axess ile alacağım.

arkadaşım bne world kartla 950 tl.sini 12 taksit yaptırdım gerisini peşin verdim tek kuruş faiz koymadı üstüne ama 7+5 taksit uyguladı world kartı deneyin pişman olmazsınız
- - - Eklendi - - -
bu arad ben turkcell bayiinden aldım ama benim telefon turkcell urunu değil genpa garantili nokia shop urunu ayrıyeten 1600 tl ye aldım bilginize![]()