hakan_710
Üye
-
Konu Sahibi
-
belirtmem gerekirdi sanırım unutmuşum care suite ile flash attım ve amber yüklü.Telefonunda Amber olduğuna emin misin ?
920'ye turkcell romda zaten herşey varki 2003 yazılımında data sense dahil.Nsu ile yüklersem turkcell rom a geçecek cihaz şuan global yüklü. Şu ip ile yükleme nasıl yapılıyor acaba ?
olup olmaması onemli değil sadece turkcell rom istemiyorum. Tercih meselesi920'ye turkcell romda zaten herşey varki 2003 yazılımında data sense dahil.
abicim teşekkür ederim sorunu hallettim. Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkürler.
bir ekleme daha yapayım Proxy ile sorunsuzca yukledim. fakat proxy ayarını varsayılana getirdiğimde pro camera yı kaldırıp yüklemek istesem aynı sorun oluşuyor. Bir yerde sıkıntı var ama nerde. Neyse bu şekilde idare edeceğiz artık gelecek sefer flashlayana kadar.
Proxy kullanmamızın amacı bu zatenUygulama normalde yüklenmiyor
daha once normal bir şekilde yuklemiştim. Lumia 920 ler için pro camera yayınlandı bilmem farkında mısın ?
Evet, Amber'i flash'lar flash'lamaz bende yüklemiştim. Bende şu an aynı sorun mevcut, Pro Cam yüklü, yüklü olmasınada, güncelleme geldiği zaman indirme şansımız, proxy kullanarak mı olacak ?? Bunu mu anlayalım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?