İpucu L920 Internet Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
L920 Internet Sorunum
merhabalar. Lumia 920 telefonum sekiz aylık. Telefonu elimden düşürdüm birkaç kez hiçbir şey olmadı. Son düşürüşümde biraz sert oldu ve şebeke sorunu meydana geldi. Şöyle ki gelen aramalar karşısında telefonum kapalı görünüyor veya şebeke düşüyordu. Gdr3 beta yükledikten sonra arama ce mesajlaşma sıkıntıları gitti fakat internet sıkıntısı başladı. İnternete çok yavaş,giriyor veya hiç girmiyor. Operatörüm Avea. Paketimin hızının düşmesine daha 900 mb var. Yani esas sorun internetin kafasına göre gelip gitmesi. Sorum ise servise gitmeden hallolabilir mi bu sorun? Servise gönderirsem garanti kapsamına girer mi? Girmezse masraf ne kadar olur tahmini? İnşallah konuyu doğru açmışımdır, okuyup yardım edecek olan herkese teşekkür ederim.

alical33

alical33

Üye
önce telefona başka bir hat takıp deneyin sorun devam ederse telde bir problem var demektir etmezsede aveanın şebekesinde veya hattınızda ir problem olabilir

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
çözüm öneriniz için teşekkürler . Deneyeceğim

katil_197

katil_197

Üye
micro simin yanlış kesilmesinden veyatta çizilmesinde bu tur sorunlar olabiliyor

ON9

ON9

Üye
merhabalar. Lumia 920 telefonum sekiz aylık. Telefonu elimden düşürdüm birkaç kez hiçbir şey olmadı. Son düşürüşümde biraz sert oldu ve şebeke sorunu meydana geldi. Şöyle ki gelen aramalar karşısında telefonum kapalı görünüyor veya şebeke düşüyordu. Gdr3 beta yükledikten sonra arama ce mesajlaşma sıkıntıları gitti fakat internet sıkıntısı başladı. İnternete çok yavaş,giriyor veya hiç girmiyor. Operatörüm Avea. Paketimin hızının düşmesine daha 900 mb var. Yani esas sorun internetin kafasına göre gelip gitmesi. Sorum ise servise gitmeden hallolabilir mi bu sorun? Servise gönderirsem garanti kapsamına girer mi? Girmezse masraf ne kadar olur tahmini? İnşallah konuyu doğru açmışımdır, okuyup yardım edecek olan herkese teşekkür ederim.
Arkadaşım bende de aynı internet sorunu oluyor du 1-2 ayda bir. Şunu farkettim ki geçmişi silince baya bir hızlanıyor. Denerseniz farkedeceksiniz. Ayrıca anlattılar kapalı olma sorunu Avea ile özdeşleşmiş bir sorun :sirit:

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
Micro simi kontrol edip tozunu aldım ve geçmişi sildim şimdi şarjı bitirip açılmasını bekleyeceğim :D çözüm olmazsa yarın Türkcell takıp denicem o da olmazsa artık servis yolları gözüküyor bana :( teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

ON9

ON9

Üye
İnşallah gerek kalmaz servise.
Micro simi kontrol edip tozunu aldım ve geçmişi sildim şimdi şarjı bitirip açılmasını bekleyeceğim :D çözüm olmazsa yarın Türkcell takıp denicem o da olmazsa artık servis yolları gözüküyor bana :( teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence servisten önce farklı bir hatla dene aynı sorun devam ederse son ihtimal servise gönder

efeler12

efeler12

Üye
2g girmiyor bende de

fadikme

fadikme

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu yaşayan başkaları varsa söyleyeyim, geçmişi sildim, uygulamaların onbelleklerini temizledim ve url lerin data sense gönderilmesini kapattım. Ve sorunum halloldu. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim

Üst Alt