Telefon Tavsiyesi L640

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
L640
arkadaslar bu telefonu almayi dusunuyorum ama fiyati buna yakin daha iyi bi oneriniz falan var mi yoksa bu model iyimidir kullanip goren var mi hic?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben kullanıyorum nesini merak ediyorsun sorabilirsin

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
performansi, tikanma donma var mi? ve kullanilabilirligi islevselligi(win10 pc ile kullanicam da)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Performans olarak çok iyi donma vs yaşamadım bataryası çok iyi bana bile günü tamamlıyor.. kötü 2 yanı var 1 kamera 2 8gb olan dahili hafıza. Kamera gündüz güzel gece iyi değil. Bende var satıcam model yukselticem

Aybars1979

Aybars1979

Üye
performansi, tikanma donma var mi? ve kullanilabilirligi islevselligi(win10 pc ile kullanicam da)
windows phoneda donma vs durumları olmuyor. eğer ekran boyutu sorun olmazsa ve fiyatta sıkıntı yaşamazsanız 640xl pc ile kullanıcam dediğiniz için.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
640 XL :yuru

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Performans olarak çok iyi donma vs yaşamadım bataryası çok iyi bana bile günü tamamlıyor.. kötü 2 yanı var 1 kamera 2 8gb olan dahili hafıza. Kamera gündüz güzel gece iyi değil. Bende var satıcam model yukselticem
bana yazıları düzgün çeksin yeter çok bişe istemiyorum kameradan selfie manyağı değilim senede 10 foto ya var ya yok zaten.
O 8 gbnin ne kadarını sistem alıyo?
Telefon hafızasını uygulamalar için kullanıcam gerisi hafıza kartından düşünüyorum. Onedrive da var zaten aktif.
Temizse bu öğrenci arkadaşa ucuzdan bırakırsanız alabilirim belki :D
windows phoneda donma vs durumları olmuyor. eğer ekran boyutu sorun olmazsa ve fiyatta sıkıntı yaşamazsanız 640xl pc ile kullanıcam dediğiniz için.
şimdiki telefonum nokia 5228. Ekranı küçük ya büyük telefon kullanamıyorum 5" ve ideal bana göre. Film izlemicem için sorun yok. Laptop alıcam bide. Bütün parayı telefona yatırmaktansa bilgisayara yatırsam daha iyidir. Telefon sonuçta ara mesaj at işlevi..
İ5 yada i7 düşünüyorum laptop zorlarsam max bütçem 3.000 yaklaşık olarak..
clash of clans mağazada var mı bu arada :D :D

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bana yazıları düzgün çeksin yeter çok bişe istemiyorum kameradan selfie manyağı değilim senede 10 foto ya var ya yok zaten.
O 8 gbnin ne kadarını sistem alıyo?
Telefon hafızasını uygulamalar için kullanıcam gerisi hafıza kartından düşünüyorum. Onedrive da var zaten aktif.
Temizse bu öğrenci arkadaşa ucuzdan bırakırsanız alabilirim belki :D

şimdiki telefonum nokia 5228. Ekranı küçük ya büyük telefon kullanamıyorum 5" ve ideal bana göre. Film izlemicem için sorun yok. Laptop alıcam bide. Bütün parayı telefona yatırmaktansa bilgisayara yatırsam daha iyidir. Telefon sonuçta ara mesaj at işlevi..
İ5 yada i7 düşünüyorum laptop zorlarsam max bütçem 3.000 yaklaşık olarak..
clash of clans mağazada var mı bu arada :D :D
clash of clans yok. siz anladığım kadarı ile tahtadaki yazıları çekeceksiniz fotoğrana onun için office lens uygulamasını özellikle tavsiye ederim birebir ihtiyacınız için bir uyuglama olur. bence öğrenci için 640xl daha iyi açıkcası ben zaten fiyatlarında bir gerileme bekliyorum daha yeni çıktı sayılırlar 1 ay falan oldu geleli tr ye aciliyeti yoksa bekleyin derim az biraz. bugün gelen maillere baktım alışveriş sitelerinden daha benim yeğen geçen hafta aldı i5 laptop 1500tl ye aynı model 1300tl ye inmiş görünüyordu iki bayram arası alışveriş yapılmaz diye ata sözü var:D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
bi sonraki bayram çok geç günlerde üniversite başlar zannedersem.. Liseyi bitirdim üniversite okicam Allahın izniyle :)
oturup beğendiğim modellerin indirime girmesini beklicem o zaman.. Bakmadım gerçi ama. Freedos alırım zaten. Windows 10 1 sene beleş zaten

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bi sonraki bayram çok geç günlerde üniversite başlar zannedersem.. Liseyi bitirdim üniversite okicam Allahın izniyle :)
oturup beğendiğim modellerin indirime girmesini beklicem o zaman.. Bakmadım gerçi ama. Freedos alırım zaten. Windows 10 1 sene beleş zaten
windows 10 win7 ve üstüne beleş yok öle bedavaya boşuna hayal kurmayın. okul için alacaksanız acele etmeyin daha çok var. hangi bölüm/üni?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
lisans kısmını hallederim ben ;)
ösymye bildirdim tercihleri ne zaman açıklanır bilmem bekliyorum bende.. Bilgisayar mühendisliği istiyorum.
xl için 200 tl fark çok ya :(

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
lisans kısmını hallederim ben ;)
ösymye bildirdim tercihleri ne zaman açıklanır bilmem bekliyorum bende.. Bilgisayar mühendisliği istiyorum.
xl için 200 tl fark çok ya :(
Cash of clans yok çekimler için office lens kullanabilirsin leptopda alacaksan win 8e entegre oluyor bunuda yaz bi kenera
Hemde arkadaş Hackerlik mi yapacak 512 mb ramli 5 mp kamerali L625 az çok tatmin ediyor beni 640 veya 640XL hertürlü tatmin eder :D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
android platformuna el atmak istemiyorum arkadaştaki note 3 içi boşken bile donuyo 2dk kendine gelemiyo. Apple a garezim var bir ios geliştricisi olmak çok zor çünkü sistem kutu gibi. Windows biraz da olsa açık ve virüs tehlikesi daha az. Wp daha mantıklı geliyo ama 4 sene idare edecek bişe arıyorum yine. 5228in 4.senesi bu :D
Cash of clans yok çekimler için office lens kullanabilirsin leptopda alacaksan win 8e entegre oluyor bunuda yaz bi kenera
Hemde arkadaş Hackerlik mi yapacak 512 mb ramli 5 mp kamerali L625 az çok tatmin ediyor beni 640 veya 640XL hertürlü tatmin eder :D
biraz hackerlik lazım aslında. Milleti kırmamda( okadar düşmedik) kendi güvenliğimi alırım :ehe
desene clash için yine bluestacs bağımlısı olucaz :/
ticket atak supercell e topluca wp içinde yapsınlar oyunu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
android platformuna el atmak istemiyorum arkadaştaki note 3 içi boşken bile donuyo 2dk kendine gelemiyo. Apple a garezim var bir ios geliştricisi olmak çok zor çünkü sistem kutu gibi. Windows biraz da olsa açık ve virüs tehlikesi daha az. Wp daha mantıklı geliyo ama 4 sene idare edecek bişe arıyorum yine. 5228in 4.senesi bu :D

biraz hackerlik lazım aslında. Milleti kırmamda( okadar düşmedik) kendi güvenliğimi alırım :ehe
desene clash için yine bluestacs bağımlısı olucaz :/
ticket atak supercell e topluca wp içinde yapsınlar oyunu
Windows Phoneden daha güvenlisi şamda kayısı :D bak ben telefondan pcyi felan kapatabiliyorum en fazla bu :D

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97

technogamer2345

Üye
640 X LTE gerçekten almaya değer. ;)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
team viewer varsa wpde daha güzel olur bak o iyi aklıma getirdin :D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
640 X LTE gerçekten almaya değer. ;)
XL güzel kardeş ama 200tl fark beni laptop alırken zorlayabilir. 640 3G ideal bana göre. Neden lte değilde 3g dersen ülkemizde lte yaygın sayılmaz. Boş özelliğe para vermek saçma olurdu.. 3g hızı yeter zaten bana

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
XL güzel kardeş ama 200tl fark beni laptop alırken zorlayabilir. 640 3G ideal bana göre. Neden lte değilde 3g dersen ülkemizde lte yaygın sayılmaz. Boş özelliğe para vermek saçma olurdu.. 3g hızı yeter zaten bana
Lumia Cihazlarda baktığım en son şeydir 4g L625de varda ne oluyor 2 yıl oldu kullanamadım :zzz:

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97