Püf Noktası L620 kulaklık girişi bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
L620 kulaklık girişi bozuldu
L620 kulaklık girişi bozuldu bu kapagın üstündeki kulaklık girişinde bı sıkıntı var kulaklık tam olarak girmiyor fotograflara bakarsanız daha iyi anlarsınız not : telefon hiç darbe almadı yatıyordum yastıgın yanına koymuştum uyandıgım

parça bu :

kulaklık girmiyor en fazla bu kadar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
50 tl civarında yeni bir arka kapak alabilirsiniz. (Tahmini fiyat) Tamir yolunu da kendiniz seçerseniz kulaklığın jakının girdiği yuvayı bir inceleyin. Belki eğilen bir diş vardır. Düzeltebilirseniz düzeltin olmazsa hiç polemiğe girmeyin yeni arka kapak alın ;)

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
50 tl civarında yeni bir arka kapak alabilirsiniz. (Tahmini fiyat) Tamir yolunu da kendiniz seçerseniz kulaklığın jakının girdiği yuvayı bir inceleyin. Belki eğilen bir diş vardır. Düzeltebilirseniz düzeltin olmazsa hiç polemiğe girmeyin yeni arka kapak alın ;)
inceledim ama hiç belli olmuyor

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
ikinci linkte her renk var gibi bir incele yada telefoncu arkadaşın varsa sipariş verdir gelsin.
çok :tşk: niğde gibi bi yerde lumia aksesuarı bulunmuyor 920ye kılıfı internetten getirttirdim büyük ihtimal bunuda öyle yapacamo bu degilde durduk yere niye bozuldu

Heimdalll

Heimdalll

Üye
O değilde kulaklık girişini kapaktan nasıl çıkardın

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Heimdalll ve skynet

gokturk86

Üye
kendin yapmaya uğraşma, telefon kısmına zarar verirsin, sonra alacağın kapakta da sıkıntı çekersin

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
geçmiş olsun kardeş daha Black güncelleme almadan parçalamaya başlamışsınız.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt