Kvk mı, Genpa mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
    Konu Sahibi
Kvk mı, Genpa mı?
yeni bir telefon alacağım kvk mı genpa mı olsun sizce hangisinin müşteri desteği daha iyi?

scuf

scuf

Üye
şu iyi bu iyi diyemem çünkü bayiliklere göre değişiyor ikiside iyi firma ama atıyorum bursadaki bayide k.v.k yetkilileri çok kaliteliyken sakaryada genpa daha iyi olabilir yani bulunduğun ilin bayiliklerdeki çalışanlarına göre değişir isism olarak bakma olaya.ek not :ben son 10 yıldır hep k.v.k garantili teller aldım bu 10 yıl içinden sadece 3 kere sevise gönderdim en kısa sürede sorunu halletmişlerdi ben kvk dan memnumun açıkçası yani bursadaki kvk yetkilileri işini iyi yapıyor.

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
sorunun cevabı kvk

genpa da bir zmanlar kvk nın icinde calısıyordu parayı buldu onlarda kendi başlarına bir isim oldu sistem özellikleri aynı
biryerden duymştm yalandr belki

alicem123

alicem123

Üye
Bende telefonumu ilkkez servise göndermek zorunda kaldım kasa açıklığından ve 4 iş günü içinde yapıp yollamışlar bayiye yarın yada cumartesi günü gidip alıcam. Kvk hakkında kötü şeyler duymuştum ama sandıgım kadarıyla kötü değil inş. telefonu aldıgımdada böle mutlu olurum :)

sonicumur91

Üye
Kvk

umut yasin

umut yasin

Üye
bence kvk çünkü yıllardır nokia nın teknik servisi çocukken ben reklamı çıkıyodu iyi hatırlıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt